S chlapcekom z detskeho domova 1.
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 6 komentárov
Eva K. (evekei) ID 31604 (14.6.2009, 12:40)
Klaudi, akurát pozerám tvoje fotečky :-) a toto je mimoriadne pekná fotečka (Y) súhlasím s Evičkou, že ti (child10) pristane. S tými detičkami z DD je to veľmi smutné :'( Môj priateľ majú rodičovský dom postavený oproti detskému domovu :-( Priala by som im všetkým, aby zažili rodinné šťastie a teplo domova...

ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (14.6.2009, 20:08)
dakujem, dufam ze sa onedlho naplni moj sen a stanem sa maminou (mamca) :-p Evicka, a ktorej zene nepristane (child9)...? mna len velmi mrzi, ze ti pravi rodicia sa odlozenim vlastnych deti do DD zbavia vsetkych povinnosti *-)....cely ten system je akisi (N)...myslim si ze pokial tie deticky maju rodicov, ktori ich odvrhli, mali by im posielat minimalne alimenty...aj ked viem, ze to nieje o peniazoch..ale potom ten start do samostatneho zivota musi byt pre nich velmi tazky (child12)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (2.6.2009, 19:33)
Klaudi, to je velmi krasna fotocka.. (mamca) deturence ti pristanu..ja som jeden cas robila s detickami z DD, boli to neskutocne zazitky :'( tie (a vsetky) deticky su tak uzasne bytosti, nezne a tak zranitelne, najradsej by som ich vsetky vzala do narucia aby sa im uz nic zleho nemohlo stat (child3) ale som sa rozcitila, to tie hormoooony a materinske city sa vo mne ozyvaju (mamca) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (2.6.2009, 20:59)
[A] ani mi nevrav...a kolko mas rokov? (ak sa smiem spytat :-D) ja mam 29 a mna veru tiez...tohto chlapceka som si chcela adoptovat...ale s ivkom sme sa dohodli, ze si adoptujeme az v pripade, ze by sme nemohli mat vlastne... :'( bol strasne zlaty, taky pozitivny anjelik [A] [A] [A] a strasne ma mrzi, ze ludia ktori ani nechcu mat deti-rozne prostitutky a ludia zo socialne slabych okruhov :-@ maju deti,chodia na potraty, alebo ich daju do domova. :-(a este k tomu u nas je to vraj strasny problem si dietatko adoptovat-urady su strasne nepruzne. A v zapadnych krajinach je to vraj uplna katastrofa +o( A konkretne tento chlapcek-ak si ho do septembra nikto neadoptuje, tak pojde bud do Talianska, alebo Svedska...je tolko ludi, co si chce adoptovat dieta...a tolko deti, co cakaju na adopciu...a je to ako zakliate :-S

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (2.6.2009, 23:49)
Klaudi, presne si to vystihla! nie je to jednoduche si dietatko adoptovat, je to velka skoda, tiez poznam dost ludi, ktori by sa na to dali ale odradza ich legislativa ..detom je vzdy lepsie v rodine, ja si dokonca myslim, ze aj s jednym adoptivnym rodicom by bolo dietatku lepsie ako vyrastat v domove.. :-S ja mam rockov uz 30 :) onedlho aj 31 :) deticky by sme uz privitali, tak dufame, ze sa raz dockame (child5) (child6) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (3.6.2009, 17:58)
velmi drzim palceky, aby ste ich coskoro privitali, [A] [A] aj my uz vyzerame bociana (child9) (flower) (flower) (L)

ODPOVEDAŤ