ja, Maťka a Bejka vo Viedni
posledná fotografia v albume 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | moja Maťulka | ja a Maťka pred Schonbrunom | ja, Maťka a Bejka vo Viedni
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 15 komentárov
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (26.1.2009, 18:51)
Tak tuto (P) dobre poznam :-) :-). bolo super Lenusik moj (L) (L),ale neboj spravime si aj my dve nejaky vyletik (radost) (radost) (radost).Dojdem ta mrknut do TT a to bude zabavka ^o) ^o) ^o) (dance) (dance) (dance). (hello) (flower) (hello) (flower)

ODPOVEDAŤ
Lenka P. (Lency) ID 54114 (26.1.2009, 20:09)
hej, tak to veru bolo! super vyletik (kolo) (kolo)...vies, co? mohli by sme si este podobny spravit *-) *-)....a mozes zobrat aj svojho draheho (pusa) (pusa)...my sa budem navzajom (P) (P) a on sa bude na nas :-D :-D :-D...ale stalo by to za to, nie? (Y) (Y)....veru, mohla by si ma prist kuknut!! by sme polietali TT, nejake obchodiky a bolo by super :-)..skocime na (C) alebo (pl) a bude! :-) :-)

ODPOVEDAŤ
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (26.1.2009, 20:31)
no ved musime ist uz konecne niekam (witch) (kolo) (witch) (kolo),mam nejake uz napady (plaz) (plaz) (plaz)ale podrobne to preklabosime osobne ^o) ^o) ^o).No ale ked pojde aj (H),myslis ze nas bude (P)?Jeho to moc nebavi (6),sak ked sa s nim cem fotit,tak mi povie za som trapna :-@ :-@,chlapi nechapu +o( +o(.Ale zase inokedy je celkom fotogenicky ;-) ;-),neboj nejako ho prehovorim (pusa) (pusa) (smich) (smich). A vies jako by sme to spravili?Mozes u nas (child3)a pojdeme na dllllllllllhy vylet (kolo) (plavec) (plaz) (Y).A aj na (C) (D) (pl) (hotdog) (B) (jablka) (radost) (radost) (radost) (dance) (dance) (dance)

ODPOVEDAŤ
Lenka P. (Lency) ID 54114 (28.1.2009, 15:37)
jasneee, ved terez, ked nepracujem, mozeme skocit na (C) aj skor, ved len daj vediet, kedy mozes a pojdeme (clamp) (clamp)...jooj, ved ja by som sa hanbila, keby ma mal ori fotit ;-) ;-)...to sa budeme (P) (P), ked pojdeme my dve do toho parku (jablka) :-) :-)...ale to nieee, aby to vasim nevadilo, ved ja si privstanem, ked bude treba :-p :-p...uz sa tesiiiiim, az s atretneme (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (29.1.2009, 21:47)
:-D :-D :-D keby nas fotil Orino tak to by bola prca ;-) ;-),tolko frflotania, to zo mna je 8-| 8-| ked sa furt pretrcam nech ma foti (smich) (smich)........no na buduci tyzden urcite zavolam a skocime na to (C) (C) (C),skusim zicnut pezotika (radost) (radost), ved to budem mat aj novinky z BA (dance) (dance), sak zajtra ideme uz zurkovat (sampus) (D) (dance) (radost),neboj secko podstatne aj nepodstatne sa dozvies(mam jednu pikosku,budes cubrnet ^o) ^o) ^o)).....a laskavo netrapos, nikomu nebude vadit ked budes u nas (child3) (noc) jasne?sak pockaj ja to secko zariadim ^o) ^o) (tudledudle) (tudledudle).

ODPOVEDAŤ
Lenka P. (Lency) ID 54114 (5.2.2009, 20:27)
tak to by teda bola :-D :-D, chudak, by pri nas aj osedivel ;-) ;-) ;-)....aj tak sa cudujem, ze to vydrzi, ta stale (P) (P)...mas ty doma veru [A] [A] :-)....joooj, skoda, ze sme boli tak kratko, a ze sme nestihli vsetko prebrat, ale nevadi, musime sa cimskor zasa stretnut!! :-) :-)...a dakujem este raz za krasne (G) (G) (G)!!! a za odvoz (L) (L)....ale to nieee, ved aj segra byva doma a tak, vravim, ze si privstanem!! (Y) (Y).....noo, tak som zvedava, na tvoj plan!! ;-) ;-)....papaa (L) (L) (L)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (10.2.2009, 16:09)
... +o( +o( neboj Ori by to nejako vydrzal, ja by som sa mu za to odvdacila nejako ^o) ^o) ^o) ;-) ;-) ;-), a aj ja ti moooooooooooc krasne dakujem za oneskorene (G) (G) (G) (G) (G), segra uz hned chcela pozicat (smich) (smich) (smich) to sa mi hodi na ples co pojdeme za 2 tyzdne (radost) (radost) (dance) (dance),potom dame zase stretko pri (C) a pokvakame.No veru skoda :'( :'( ze sme boli tak kratko, v skole sa dalo viacej kecat co ;-),ale neboj ani to nebudes cakat a bude ti vyzvanat (mp) a budem ta zase otravovat ^o) ^o),sak mozno teraz budeme spolu ked sa Mokina ozve (radost) (dance) (radost) (dance) (D) (D)sak musime ist na to otvorenie |:o) |:o) (sampus) (sampus).......a inak moja Lulu zase nebyva doma kazdy vikend takze kludne mozes u nas (child3) (child4) (child3) (child4)a uz nechcem pocut ziadne odvravanie :-D :-D (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Lenka P. (Lency) ID 54114 (12.2.2009, 20:44)
Nic ine by mu neostavalo, co? ;-) ;-)....heheee, a uz si si kupila nieco na ten ples?? :-$ :-$...tak to veru musime dat (clamp) (clamp) (clamp) (Y), uz sa veru na to dalsie (C) (C) tesiiiiim (clamp) (clamp)....tak budem vysiet na (mp) (mp)...noo, akosi sa nozvala 8o| :-@ :-@....hej, nabuduce mozme ist na pizzu inam, a budem kvkat, kym nam usta budu stacit :-D :-D :-D....ved to mame zameskane :-D :-D...noo, v skole to bolo ver uine :'( :'(...nooo, este sa uvidi ;-) ;-).... (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)...

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (13.2.2009, 8:48)
:'( :'( :'(na ten ples nic nemam iba nohavice,tak pojdem len v podrpde a hotovo :-D :-D :-D,sak to by sa Orino 8-| 8-| 8-|,no vlastne okrem toho co som pozerala s tebou som este nikde nebola a vela casu mi uz neostava :-| :-| :-|,hadam nieco vyhrabem zo skrine.Ved Ivko tam ide v rifloch a koseli, to nie je az taky spolocenksy ples,ale hadam sa dobre (radost) (radost) (radost) (dance) (dance) (dance),no ked tam budem moja sestrulinka tak to bude (sampus) (D) (radost) (dance).....s Mokinou nekamosim ;-) ;-)sak pockaj my jej to zratame ^o) ^o) ^o).....a inak mozme niekedy zase skocit do skoly ja som tam bola len raz odkedy sme odisli :-| :-|,aspon sa Bea potesi :-) :-) :-),tak uz teraz sa tesim na nase dalsie (C),mozme to spachat po tom plese,porozpravam pikosky aspon ^o) ^o) (radost) (radost). (hello) (hello) (L) |:o) (L) |:o)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Lenka P. (Lency) ID 54114 (13.2.2009, 17:37)
ale prosim ta, ved ty mas plne skrine, isto cosi pekne odtial vytiahnes :-) :-), alebo zo segrinej :-D :-D...jasne, ze sa dobre (radost) (sampus) (H) (H)...jasneee, aj ja by som rada (clamp) (clamp) :-) :-), ale ty by si si musela vziat volno z prace, nie? (comp) (comp) ...ja mozem piatky, ked som doma zo skoly :-$ :-$, noo, v to dufam, ze sa potesi :- ;-) ;-)...aj aj jaaaa (clamp) (clamp), hej, a ber aj (P) (P) a vsetkych s nim otravuj :-D :-D :-D.....papuuuus (Y) (Y) (L) (L) (L)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (upravené 19.2.2009, 22:16)
no sice mam skrine plne,ale nie spolocenskych veci 8o| 8o| 8o|,ale segra chce ist mrknut do Maxu,tak hadam niec o vzberem aj ja (radost).....na buduci rok vymyslime nejaky ples spolu oki? (dance) (D) (dance) (D),dovtedy mas cas zhanat si nejakeho (H) ;-) ;-)...no ohladom tej skoly,mne nerobi zobrat si volno z prace (comp) (palice) (comp) (palice)aj tak to mam uz na haku,najradsej by som uz odtial vypadlaa bola radsej na materskej (child7)(nasa mamina by uz prijala (child12)) ;-) ;-) ;-)ale ja ma este casu kopeeeeeeeeeec,ale uvidim ako to setko dopadne sak som si dala uz jednu ziadost.no a neboj (P)nejako prepasujem a vsetko a vsetkych sa budem snazit zvacnit ^o) ^o) a potom dam aj sem nejake to (P) (P) :-D :-D. (L) (L) (L) (hello) (flower) (flower)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Lenka P. (Lency) ID 54114 (19.2.2009, 22:00)
ved hej, ked, ty si taky "sportak" (cinky) (cinky) (kolo) (kolo)... :-D :-D....noo, to by bolo skvele!! aj s babami (clamp) (clamp)....ha, keby to bolo take jednoduche!!! :-| :-|..fajnee, ja mozem v piatky...hehee, noo, nehovor hop, kym nepreskocis, ved to sa rychlo moze stat (child11) (child11) :-D :-D...hej hej, este mas :-p :-p...veru, prepasuj a (P) (P) same super momentky!! ;-) ;-) ;-).....oki micus :-$ (L) (L)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Martina Š. (matulka018) ID 42719, mimibazar.sk/matulka018 (19.2.2009, 22:09)
no sak aj same sportove veci mam v skrini 8o| 8o|musim to nejako vykompenzovat,takze zajtra frcim so segrou na nakupy (dance) (dance) (dance) a uvidime ci mi nieco zapasuje :-) :-)sak vies aka som vyberava ;-) ;-).....neboj ked nebude ples tak urcite zorganizujeme tu (lyzar) (lyzar)ako sme sa dnes dohadovali, to by bolo (Y) (Y) (Y).....sak neboj dnes to bolo take ukecane a toho6. to zase bude (radost) (dance) (radost) (dance) (radost) (dance) a berem aj (P) ;-) ;-) ;-) (L)

na pôvodný príspevok už bolo v tomto vlákne 5x odpovedané
Jana H. (jancajanca) ID 3700 (25.1.2009, 23:16)
baby pekné ste (F) |:o) (K), tak hura sa baviť (flower) (flower) (flower)

ODPOVEDAŤ
Lenka P. (Lency) ID 54114 (25.1.2009, 23:56)
dakujem aj za baby :-) :-$......jasneee, ved to my saj rady bavime (Y) (sampus) (Y)

ODPOVEDAŤ