Príbeh o Jozefovi a Márii
želáme všetkým krásne a šťastné Vianoce :-)))
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 3 komentáre
Ildiko S. (ildi) ID 322, mimibazar.sk/ildus (20.12.2008, 22:08)
Krásne.Tak malé deti a takýto príbeh zvládnu..... šikulky (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

ODPOVEDAŤ
Božena K. (Boďka70) ID 13388, mimibazar.sk/bodka70 (21.12.2008, 10:10)
Ildi, je to veľmi pekný príbeh, aj minulého roku ho deti predviedli, ale je pravda, že toho roku tam bolo viac menších detí, takže bol trošku väčší chaos. Ale vo waldorsfkej škôlke na tom nebazírujú, dôležíté, aby si všetky deti zahrali. (Y) (Y).
Toho roku bola "Mária" trochu smutná, lebo jej rodičia prišli neskôr, zopár anjelikov sa rozhodlo uprostred deja, že budú ovečky, pastieri nechceli mať klobúky a "hostinská" Kajka sa sa na začiatku trošku pomýlila, tak sa zasekla a zvyšok za ňu odspievala učiteľka ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-).
Ináč všetko to bolo vo forme riekaniek a kolied, tak sa to deťom dobre učilo. Začínalo to: "Tíško, tíško, Mária prichádza, tíško, tíško, Jozef ju sprevádza. Tíško, tíško už idú, dieťatko nám darujú, tiško, tíško Mária prichádza.... :-)

ODPOVEDAŤ
Ildiko S. (ildi) ID 322, mimibazar.sk/ildus (21.12.2008, 17:57)
Nevadí. Je to super!!! (Y) (Y) (Y) Moje predviedli hru aj v slovenčine. Eni recitovala rozprávku, Emese hrala medveďa s hlasom ako ozajstný medveď. Sem tam slovíčka znetvorili, ale zvládli to. Bola som na nich hrdá, lebo doma rozprávame po maďarsky a boli šikulky. Mám rada takéto hry. A je to o to krajšie, keď to hrajú deti. ;-)

ODPOVEDAŤ