POZOR ESTE AJ POSKODENE
POSKODENE A PRISLI LEN TAK NIE DOPORUCENE ALE HODENE DO SCHRANKY
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 17 komentárov
Lucia M. (lucka14) ID 37886 (29.12.2008, 18:01)
Pani Marta mala doma asi bronzové a chcela zlaté tak si ich zamenila a vám Andrejka poslala tie bronzové .. (N) (N) (N).. je to velmi smutné s niektorými predávajúcimi.. sa čudujem že tám Marta nemá ešte zastavený účet :^)

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (29.12.2008, 18:36)
LUCKA prave som pisala adminovi...totiz pani marta a pani denisa co uz ma zablokovany ucet su ta ista osoba...a k tomu si prihadiovala a vydrazovala vlastny tovar ako pani denisa...v jej mene...ma tam aj hodnotenia, hodnotila samu seba ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ta ma ovahu vsak? cudujem ssa tym co u nej nakupiju, ved ta klame az sa z nej dymi (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVEDAŤ
Lucia M. (lucka14) ID 37886 (29.12.2008, 19:16)
no to mám dosť,na diskusii som čítala to čo ste písala, a tá fakt nemá v sebe ani štipôčku hanby . :-@ (6) :-#....to teda má ale riadnu odvahu :-# ale veď aj naňu jed´=eho dňa príde.. ^o) ... Prajem jej aby sa babe obrátila karta a zažila to čo robí iným !!!...Ja niesom človek čo dopraje iným zlé ale tejto to doprajem 8o| ..A vám držim palce a najmenej takýchto skúseností (L) (F)

ODPOVEDAŤ
Barbora K. (bochnicek007) ID 74541 (22.12.2008, 22:28)
Zeny ja neviem o com je tu rec, ale tak ci onak, tie cizmy su strasne, nedala by som to na nohy, ani keby som musela, fuuuuj, hrozaaaaa 8-| 8-| :-| :-|

ODPOVEDAŤ
Marta S. (denis13) ID 50260, mimibazar.sk/denis13 (6.12.2008, 23:01)
A POPRVE TOVAR BOL POSIELANY V 100%STAVE NEMOZEM ZA TO ZE SI ICH ZNICILA ALEBO NOSILA, MOJE TOVARY SU NOVUCKE NIE AKO TVOJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, TVOJE HODNOTENIE JE CELKOM ZLE PRETOZE OKLAMAVAS LUDI S TYM ZE VECICKY SU NOVE KED AJ VIES ZE NIE, PRV SEBA OBVINUJ POTOM INYCH OK?

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (9.12.2008, 23:09)
Povedala som ti ze je posledny email od omne tak dobre este jeden ti napisem.
jasne ze su poskodene ak si ich poskodila!
zlata moja mas velku smolu,totiz tovar je objednany priamo od vyrobcu kde ja nakupujem stale a vermy ze si nedovolia aby predali poskodeni tovar !
vies co daj sa vypchat aj s tvojou farboslepivostou!dostala si co bolo na fotke!!!aj ked sa obesis je to ten tovar na fotke.
A AK MA NEPRESTANES URAZAT MOZEM TA ZAZALOVAT ZA POSKODENIE UDSTIVOSTI !!
AK TI TO CHYBA LEN DOTOHO. VAS ORIGINALNY MAIL...NECH SI LUDIA UROBIA OBRAZ OD KOHO KUPUJU...A KONCIM (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (9.12.2008, 22:41)
a este dotaz uz ked ste mi vedomky poslali ine cizmy a bavime sa tu...mohli by ste trochu slusnosti mat a vykat mi...ja vam pekne vykam a neurazam vas.dakujem (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (9.12.2008, 22:36)
JOJOJO PANI MARTA SA NAM CERTI ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)ASI JU NIECO ZERIE :-D :-D :-D :-D :-D :-DCO TAM SKUMATE TIE CIZMIXCKY VSAK ESTE VCERA CI PREDVCEROM STE TVRDILI ZE NIE SU OD VAS :-D :-D :-D :-D :-DVY ALE MENITE NAZORY PANI MARTA ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)UF... *-)NAJPRV STE PRIZNALI ZE STE VEDELI CO POSIELATE :-pPOTOM STE SA DUSOVALI ZE TO NIE SU OD VAS CIZMICKY :-$ZE SOM FARBU PRICAROVALA :-$ :-$ :-$ :-$A TERAZ ZASA NEVIETE COHO SA DOTKNUT TAK UZ TEJ CHYBY KTORU SOM ODFOTILA ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)PANI MARTA TA SA MOHLA STAT TYM ZE MITOVAR POSTARKA PICHLA POD BRANU...SYNKO MI DONIESOL ICH DNU TAK NEVIEM AKO ICH PANI POSTARKA DAVALA...NO KAZDOPADNE KEBY STE ICH POSLALI DOPORUCENE TAK MI ICH DAJU DO RUKY :-$ :-$ :-$ :-$A VIETE CO VY MOZETE BYT RADA ZE JA SOM TAKA SERIOZNA ZE SOM VAM ICH NEZATAJILA BO VY NEMATE ABSOLUTNY DOKAZ ZE SOM CIZMICKY DOSTALA |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)TAKZE RYPTE DALEJ DALEJ HLADAJTE CHYBY NA MNE A SEBA POVYSUJTE A KLUDNE ZATAJUJTE DALEJ ZE CIZMY NIE SU OD VAS TO SA MI VLASTNE NAJVIAC LUBILO :-D :-D :-D :-DZE PO PAR DNOCH ZRAZU NEBOLI VASE :-D :-D :-D :-DKLUDNE TAJTE DALEJ A POSLITE MI TIE ZA KTORE SOM SU ZAPLATILA (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)NEJAKO RYCHLO STE SA PO MOJOM MAILY VCERAJSOM KED SOM VAM PEKNE NAPISALA KEDZE TVRDITE ZE CIZMICKY NIE SU OD VAS TAK SI POPROSIM ZASLAT TIE ZLATE OD VAS CO SOM VYHRALA BO PENIAZE SOM POSLALA A CIZMICKY NEMA....NO NEJAKO RYCHLO SA ZASA K NIM PRIZNAVATE :-D :-D :-D :-D :-DZE BY VAM ZASA TIEKLO DO BOT??? RADIM VAM UZ STICHNITE BO SA LôEN ZOSMIESNUJETE SVOJIMI VYKYVAMI A ZMENAMI :-D :-D :-D :-D :-DMYSLIM ZE KAZDY KTO TO CITAL VSETKO I VASE ORIGINALNE MAILY UZ VIE AKY STE CLOVEK (H) (H) (H) (H) (H) (H)ZAMYSLITE SA CO ROBITE KVOLI TOMU ZE STE VEDOMKY POSLALI INY TOVAR...PRECO STE MI NENAPISALI PRAVDU ZE ZLATE NIE SU?????A PRECO STE PO 10DNOCH ZRAZU MENILI HODNOTENIA MOJE ???PRECO SI NEPRIZNATE CHYBU?PRECO MA SLUSNY CLOVEK PLATIT POSTOVNE CCA 500SK DO ANGLICKA A SPAT ZA VASU VEDOMU CHYBU?????NA CO STE ICH DRAZILI AKO ZLATE?????????BYVATE V ANGLICKU A NEVIETE ZE BRONZE JE BRONZOVA A GOLD ZLATA?UBOHE (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (9.12.2008, 22:39)
este dotaz mne ani nevadilo ze su skrabnute vobec som vam to nevycitala to som len upozornila na vas mail kde ste mi pisali ze tovar je v 100%stave ze mi postovne nevratite iba za tovar...pochopte konecne tu sa nebavime o poskodeni ale cely cas sa bavime o farbe ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)asi to v anglicku neviete pochopit :-D :-D :-D :-Dchybu ste urobili ze ste vedomky poslali inej farby cizmy... (N) (N) (N) (N)a PO DALSIE STE PORUSILI PRAVIDLO AUKCIE ZE KATALOGOVE FOTO V AUKCIACH JE ZAKAZANE (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVEDAŤ
Peter B. (katalaya) ID 4001, mimibazar.sk/ba4000 (9.12.2008, 21:12)
Len k tým hodnoteniam tolko, že Andrejka ich má o 200 viac, ako Vy!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Takže ak budete pokračovať takto neseriozne, tých dalších 200 bude s takýmito znakmi!!!!! (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N) :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) (facky) vinu ste si priznali, takže neni o čom a myslím, že v Anglicku je viacej očných lekárov a možno aj lepších ako u Nás milá Marta, ja Vás mám už medzi nespolahlivými, neznášam klamárky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuuuuuuuuuuuuuuuuuj

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (7.12.2008, 4:38)
NAJVIAC SA CUDUJEM JEDNEJ VECI... ZA TO ZE SOM SA OZVALA ZE MI PRISLI CIZMY BRONZOVE A NIE ZLATE SOM SI JA ZASLUZILA NEGATIVNE HODNOTENIA...URAZKY...VYHROZOVANIE SUDOM...A UPOZORNOVANIE NA MNOU ZAVADZAJUCE OBCHODY... PRITOM JA SOM BOLA KUPUJUCA NIE PREDAVAJUCA...A ZE STE VY ZAMENILI SCHVALNE CIZMY TO SI NEPRIZNATE...TO STE SVATUSKARKA DOBRE JA SOM TA ZLA BO SOM SA MALA ZMIERIT S TYM CO MI PRISLO VIETE CO...NABUDUCE PRIBALTE K CIZMICKAM ASPON ZLATY SPRAY NECH SI MOZE KUPUJUCI PREFARBIT CIZMICKY NA FARBU ZA KTORU ZAPLATIL

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (7.12.2008, 4:28)
a poprosim nezvelicovat ja som pisala ze nie som ja slepa a vidim ze zlata je zlata a bronzova bronzocva a mate to aj na krabici...myslim ze velaludi tu uz posudilo zevas tovar nezodpoveda fotke a vasmu popisu takze maily typu...A take poznamky ze (ja som 100%slepa)si mozes pisat tvojemu synovi a sebe! ktory ste mi napisali si nechajte pre seba...sa cudujem ze dokazete takto pisat vazne (N) (N) (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (7.12.2008, 4:20)
ZIADNE FOTO NIE JE POTREBNE JA SOM CICZMICKY KUPOVALA TIEZ AKO ZLATE A TAK SOM ICH AJ PREDALA, AK MI DORAZIA HNED PREVEDIEM PENIAZKY NA TVOJ UCET OK?AK SA NEPACI TAK ICH LEN TREBA POSLAT NASPAT OK, AK MI DOJDU OZVEM SA tymto mailom ste sa priznali ze sta ma oklamali...ja ked kupim nohavice a predaju mi icch ako suknu...je podla vas na miese ze ju predam ako nohavice ze? zaujima vas vlastne aj zakaznik? alebo len vy a vas zarobok? mne nieze sa nepaci tovar ja som predsa nedostala ten za ktory som zaplatila,pochopite to raz? za vasu chybu mam ja platit? bodaj by ste raz zazili to co ste urobili mne a nepravom sa tu rozkokosujete...mali ste mi poslat cizmy ake boli na foto nie uplne ine a mali by ste kladne hodnotenie... 8-|nie sa tu rozplyvat a hladat chyby na mne ked sa neviete zmierit so zasluzenym negativnym hodnotenim (N) (N) (N) (N) (N)nerobte chyby a budete mat kladne *-) *-) *-) *-) *-)

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (7.12.2008, 3:48)
A VIDNO ZE SA SNAZITE CHYTIT RYCHLO SLAMKY NECH SA NEPOTOPITE JA SA NEVRTAM V STARYCH HODNOTENIACH AKO VY BO SOM NEVINNA VY STE MI PREDALI INU VEC AKO NA FOTO...VECI DVE PODOTYKAM V AUKCII OZNACEME NOVE ZA KTORE MAM NEGATIVNE HODNOTENIA SOM KUPILA TU NA MIMI OZNACENE AKO NOVE OD TAKYCH LUDI AKO STE VY...KLAMALI...MOZEM DAT ID

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (7.12.2008, 3:45)
MILA MARTICKA PO PRVE JA JEDNAM S VAMI AKO S OSOBOU A AJ VAM VYKAM A NEPISEM VYHRAZNE MAILY AKO VY MNE A MOZEM ODFOTIT I PODRAZKY NOSENE NEBOLI VED SA MI VOBEC NEHODIA CHCEM ZLATE NIE BRONZOVE TIE SOM SI NEVYDRAZILA NEVIEM JKTO TU KLAME...MAILY SU V DISKUSII TEDA VY VIETE JEDNAT S LUDMI KLOBUK DOLU :-o :-o :-o :-o :-o :-o

ODPOVEDAŤ
Gabriela T. (gabi7755) ID 23409 (6.12.2008, 14:24)
Ahoj Andrea!!! To sú tie čižmičky bronzové namiesto zlatých ?? 8o| 8o| 8o| 8o|

ODPOVEDAŤ
ANDREA M. (AIKKI) ID 14607, mimibazar.sk/aikki (6.12.2008, 14:27)
ANO GABIKA ESTE AJ POSKODENE AKOBY NESTACILO ZE NIE SU ZLATE ALE BRONZOVE...CLOVEKA IDE TRAFIT :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@ :-@

ODPOVEDAŤ