tričko-detail
Tu je detail trička, čo som maľovala dcérke Soničke, ešte som tam potom nažehlila flitríky na motýle
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Henrieta P. (henkaP) ID 6404, mimibazar.sk/henkap (24.9.2008, 11:58)
krásne ja som sa až tak ešte neodvážila , väčšinou som maľovala len obrysové obrázky ;-)

ODPOVEDAŤ
Božena K. (Boďka70) ID 13388, mimibazar.sk/bodka70 (24.9.2008, 13:42)
Henka, mne sa práveže takéto veci ľahšie maľujú ako tie obrysové, nemusím byť v strese či nechtiac nedám farbu mimo, na týchto obrázkoch vidno každé pomýlenie. Keď som kreslila to dievčatko, tak kučerky som robila len odhadom, podľa potreby som prikreslila, keď mi vyšla kontúra, trošku som to zväčšila, keď mi trošku kvicla farba, domaľovala som lístoček :-) :-)...Takže pre mňa to bola pohodička (C) (C).
Keď robím tie kontúrové (a hlavne keď pre cudzieho a na drahšie tričko), tak sa dosť obávam, aby som niečo nepokazila...
Farby neviem aké mám, musela by som doma pozrieť ;-) *-), ale ja kupujem priamo v umeleckých potrebách...

ODPOVEDAŤ
Henrieta P. (henkaP) ID 6404, mimibazar.sk/henkap (24.9.2008, 17:03)
no tak to budem musieť vyskúšať. Ja som si myslela že práve vymaľovanie celého obrázku je ťahšie *-) Ja zas hrozne rada maľujem na steny obrázky do izieb pre deti a robila som aj predlohy na maľovanie pre iné mamky :-) Ale obrázkov je hrúza . čo mi maminky poposielali takže ich sem nemôžem všetky dať . A farby mám textile Art , ale sú určené na svetlý textil , tak si musím ešte kúpiť na tmavý textil :-)

ODPOVEDAŤ
Božena K. (Boďka70) ID 13388, mimibazar.sk/bodka70 (24.9.2008, 18:18)
Henka, ak si zvládla tie maľby na stenách, zvládneš aj toto, myslím, že toto je ľahšie, maľovala som aj na stenu (hneď prva foto v mojej tvorbe), tak to viem porovnať :-). držim palce, pá Boďka. Bežím domov, mám toho týždňa asi 8 vecí, čo som sľúbila nakresliť (portréty aj tričká pre kámošku, sesternicu, ségru...) B.

ODPOVEDAŤ