Naša kuchyňa na chalupe
Takéto vecičky sa mi páčia, aj na použitie, aj na ozdobu...
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (11.8.2008, 9:31)
Tak ten byt som pozerala aj ja a stráášne sa mi páčil a inšpiroval ma, veľa podobných kúskov mám aj ja (radost)
Jani, toto je tá vaša chalupa? Je úplne dokonalá.... (L)

ODPOVEDAŤ
Jana Š. (Janka3) ID 36429 (11.8.2008, 9:42)
Peťka, budem postupne dávať fotky aj zvonka, keby si videla v akom to bolo stave predtým... Už máme aspoň okná vymenené, aj strechu, ešte chceme tohto roku stierkovať zvonku. Dám fotky aj pred rekonštrukciou, keď sa k nim dostanem, lebo sú všetky v starom počítači... Tak aspoň takto Ti to poukazujem, tieto som fotila včera. Ale dúfam, že už na rok by ste prišli všetci k nám na víkend na chalupu, aj Lucka už bude väčšia a budeš to vidieť v skutočnosti... Aké kúsky máš Ty? A poraď mi prosím, kde by som podobné dostala kúpiť. (L)

ODPOVEDAŤ
Petra G. (Pat) ID 9688, mimibazar.sk/pat (11.8.2008, 9:56)
Veď vieš aký som ja starinár ;-) Vždy som si pýtala podobné maličkosti od stariek, naposledy od manželovej, ale zdroje už došli :-S Strašne rada chodím do skanzenov, fotím si veci pre inšpiráciu a teším sa, že rovnaké textilné doplnky si viem urobiť sama. Aj momentálne hačkujem vo veľkom - okrem iného :-$
Dobrý obchod so strarožitnosťami je v BB, ale sú drahé....
Na chalupu sa teším, Lucka je posledné dni na zjedenie, odkedy sa naučila sama si sadnúť zo stoja, tak sa už aj menej zlostí a dokonca sa začína rada túliť, tak si to užívam :-) (mamca) (hello) (L)

ODPOVEDAŤ
Slávka K. (S22) ID 21928, mimibazar.sk/s22 (11.8.2008, 8:15)
Aj mne Janka sa takéto páči,minule som na českom MMB videla v takom štýle zariadený byt v činžáku a skoro som odpadla,nechcela som veriť že je to v činžáku. (Y)

ODPOVEDAŤ
Jana Š. (Janka3) ID 36429 (11.8.2008, 9:31)
Slávka viem, koho myslíš na českom MMB. Videla som celý album, je to prekrásne, len som tam nie zaregistrovaná, tak som tam nemohla komentovať všetky tie úžasné fotky, ale ma to aspoň veľmi inšpirovalo. Tak by som to chcela mať aspoň na chalupe v podobnom štýle. Škoda, že je také obtiažne zháňať také krásne veci z keramiky u nás... Ale keď raz budem mať kuchyňu novú doma, tak by som ju chcela mať presne ako Ty - tá Tvoja ma úplne očarila. Pá (hello)

ODPOVEDAŤ