Sofi
vo vianočnom darčeku akosi sa jej nechcelo pozovať
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
erika K. (eriska) ID 16723 (22.11.2008, 13:49)
naši pipce,když dám nový obleček stojí jak přikovaná a nehne se ani za nic :^) :^) :^)normálně jsem do ní jemně žduchla aby se prošla a ten její pád :-D :-D :-Dmyslela jsem ,že umřu smíchy...spadla do boku,ale tuhá jak veka,ani packy se jí nepodlomily ,prostě se vykotila na bok a ležela 8-| 8-| 8-| 8-|

ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (22.11.2008, 14:08)
dobre som sa zasmiala :-D :-D :-D :-D naša keď mala svoje dni, a nechývala za sebou značka, tak som jej aj s dcérami natiahla detské nohavičky, ale robili sme to na pohovke a ona šikula si myslela, že z tých nohavičiek jednoducho vyskočí, tak skočila dole z pohovky akoby rybičku na predné a čakala, že sa jej zadné nôžky vyslobodia z nohavičiek, na niekoľko sekúnd ostala na predných, zadné hore a už ju to ťahalo, ža sa prevráti na chrbát, vyzeralo to dosť nebezpečne , aj sme sa zľakli, že si ublíži, no a manžel keď to videl, úplne zmeravel a z jeho pohľadu sme zistili, že to takto nepojde, museli sme to vzdať. Inak aj naša po tom salte ostala stáť ja prikovaná a keď sme ju volali k nám vždy sa obzerala, či tie nohavičky z nej nezlezú a kopkala s nohami ako splašený kôň, proste chcela sa ich zbaviť za každú cenu. Chúďa naše. ;-) A tento darček keď vidí, tak pred ním uteká preč, nič, čo sa naťahuje cez hlavu neznesie, iba vestičku si dá obliecť.

ODPOVEDAŤ
erika K. (eriska) ID 16723 (22.11.2008, 14:16)
jéééééžiši,myslela jsem,že to ani nedočtu :-D :-D :-Dtečou mě slzy smíchem :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-Dto se občas stane i u nás,když letí ze sedačky...taky hledíme co bude...yorci jsou prima cvičenci...leckterá gymnastka by záviděla ;-) ;-) ;-)

ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.6.2008, 8:13)
Svetrík je perfektný a veľmi jej pristal. Môžem sa spýtať, kde nakupuješ oblečenie?

ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (23.6.2008, 18:19)
Ivka, ďakujem ti za všetky komentáriky, potešili, oblečenie veľmi nekupujem , lebo ju dostať do niečoho to je umenie. od začaitku mala len takú vestičku, čo som jej ušila podľa nejakej z obchodu, čo dom len odkukala, potom som jej ušila väčšiu a teraz dostala tento roláčik, pred ktorým uteká, keď ju chceme doňho navliecť. Asi ako malé deti, keď si nechcú navliecť niečo čo sa ťahá cez hlavu......Kupovala som ho v takom malom obchodíku pre psíkov u nás na sídlisku.

ODPOVEDAŤ