Bratislava na jeseň
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
Miriam D. (alex) ID 478 (2.11.2007, 21:30)
Monika krasne fotky (P) ja mam rada fotografiu a tiez rada fotim

ODPOVEDAŤ
Monika C. (Micka) ID 3636, mimibazar.sk/micka (2.11.2007, 22:24)
ahoj, ďakujem, aj ja rada fotim, ale myslim, že keby som tomu venovala viac času, bolo by to lepšie....mám aj kvalitný foťák teraz, ale akosi sa s ním neviem rozhýbať, lebo mám pocit, že pri deťoch nemám moc času...pozerala som si tvoje fotky, sú krásne. tak aspoň kompozične upravené, lebo fotky niektorých ľudí mám pocit, že nič "nevypovedajú"...len sa cvaká a je.... :-o :-|

ODPOVEDAŤ
Miriam D. (alex) ID 478 (3.11.2007, 7:30)
Moni dik. S muzom tiez uvazujeme kupit nejaky profesionalnejsi fotak aj ked ani ten co mame nebol lacny. Mohla by si dat tip :-) Ten nas uz sa tolko pouziva ze mam pocit akokeby aj tie fotky zacinali byt nekvalitne myslim ze odchadza. U nas sa s nim foti naozaj dost a bol aj poziciavany po rodine po dovolenkach tak preto myslim ze konci. (P) A musim dodat ze vy ste tiez chutna rodinka :-) (pusa)

ODPOVEDAŤ
Monika C. (Micka) ID 3636, mimibazar.sk/micka (3.11.2007, 10:41)
Ahoj, no mame Nikon DX80s dvoja objektivmi, jeden je do 135, druhy do 300.
ale pouzivam zatial iba ten do 135, lebo na ten vacsi to je uz strasne priblizenie a potrebuje stativ. ale poviem ti pravdu, este ten fotak moc neviem obsluhovat, mam doma knizky od kamarata, nieco ma uz naucil, ale je to bieda zatial...tak ked sa s tym nechcem hrat, dam si automatiku. akurat ze na takychto fotakoch sa automatika uz ani nepouziva, je to iba doplnok (P).

takze tak. pozri si niekde na strankach fotaky, aj nikon DX40 je dobra, je mensia kompaktnejsia. ten moj je dost velky, ale strasne som ho chcela, ale na von a lyzovacky pouzivam aj tak stary maly olympus c765, ten mi robi tiez pekne fotky...tak prijemny vikend vasej krasne rodinke. zavidim vam tie vylety do francuzska, ja milujem francuzsku historiu... (kocka) (hello) : :-)

ODPOVEDAŤ
Miriam D. (alex) ID 478 (3.11.2007, 14:37)
No tak to musim dat prestudovat manzelovi :-) vidim ze sa vyznas (Y) Ja mam velmi rada fotky a tiez viem ocenit ked su nejake pekne, zmyselne. Ja som len obycajny laik ale snazim sa vzdy zachytit nieco zaujimave. Ja milujem tiez hostoriu je jedno aku (*). mali sme moznost ist do Francuzka lebo manzel tam pracuje takze to bol taky vylet za nim. Preto nemame ani vela spolocnych fotiek pracoval do vecera. Dakujem za odpoved aj ja prajem krasny vikendik a keby sme sa uz pisomne nestretli tak krasne vianoce (vanoce)

ODPOVEDAŤ