Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Jedná sa o bylinný prípravok s vysokým obsahom Očianky rostkovej (Euphrasia Officinalis).Gél je určený k šetrnému ošetreniu pri únave a pocite pálenia očí.Prípravok obsahuje vysoký podiel prírodných hydratačných zložiek,vyhladzuje vrásky a zmierňuje opuchy v okolí očí.Prípravok je vhodné používať taktiež pri zníženej produkcii slz a v prašnom prostredí.Návod na použitie: prípravok jemne nanášajte na viečka a okolia očí. Gél je možné použiť aj ako očnú masku.Pre zvýšenie účinku a dosiahnutie chladivého efektu odporúčame skladovať v chladničke.Nepoužívajte,pokiaľ ste alergickí na ktorúkoľvek zložku prípravku.Objem: 50 ml, 1,6 FL.OZ.Uchovávajte pri izbovej teplote. Nevystavujte priamemu slnku.Skladujte mimo dosah detí. Nevhodné pre deti do 3 rokov.
Dermatologicky testované.Prípravok nebol testovaný na zvieratách.
Originálna receptúra.Ingredients (INCI): Aqua, Euphrasia Officinalis, Glycerin, Agrimonia Eupatoria, Biosaccharide gum-1, Panthenol, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.Značka: MVDr.Pantúček TOPVET (Greenidea)
  • Veľkosť: 50
  • Značka: MVDR.PANTÚČEK TOPVET
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)