Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

KOŽNÉ problémy: Atopický ekzém,rôzne dermatitídy s charakteristickým medovým mokvaním: intertrigo, impetigo.Hyperkeratóza (koža je tvrdá ako rohovina, popukaná, zhrubnutá (najmä dlaň), šupinatá). Praskliny prsných bradaviek,na rozhraní kože a sliznice. Keloidné jazvy. Bradavice okolo nechtov. Lámavé,zhrubnuté,deformované nechty;suché, tvrdé a lámavé vlasy.
TRÁVENIE: Hypostenická dyspepsia s nafukovaním,pálením a kŕčovitými žalúdočnými bolesťami zlepšujúcimi sa jedlom. Chronická enterokolitída s extrémnym nafukovaním, kolike predchádza vypudzovanie zapáchajúcich plynov;niekedy tmavo sfarbená hnačkovitá, veľmi zapáchajúca stolica. Zápcha bez nutkania na stolicu,objemná suchá stolica, jednotlivé časti sú spojené hlienom,po stolici je vylučovaný hlien. Hemoroidy a análne fisúry,svrbenie,pálenie, hemoroidy ľahko krvácajúce. Zjazvené retraktilné žalúdočné vredy.
HORMÓNY: U mužov poruchy libida,predčasná alebo žiadna ejakulácia,nedochádza k orgazmu.U žien v menopauze vazomotorické návaly u bledých žien so sklonom k obezite.
Oneskorená krátka, málo výdatná menštruácia so svetlou krvou,ktorej predchádza zväčšenie pŕs a svrbenie vulvy. Počas menštruácie chrapot. Biela dráždivá tekutá leukorea.
OSTATNÉ: Hypofunkcia štítnej žľazy. Chronická blefaritída, opakované hordeolum, cysty palpebrálneho okraja, chalazion. Kŕčové žily a varikózne vredy.CHARAKTERISTICKÉ POCITY Pocit chladu po celom tele a mrazenie;pocit lokálneho chladu (záhlavie,kolená, chodidlá);niekedy pocit pálenia,v noci začnú páliť predtým studené chodidlá;pocit horúčavy v hlave s vazomotorickými návalmi;pocit pavučiny na tvári; v pokoji pocit ťažkých končatín; pálenie alebo pichanie v kŕčových žilách;pocit skrátenia šliach;lýtkové kŕče (doplnkom býva Cuprum metallicum);pálenie a svrbenie pri kožných chorobách zhoršené teplom,zvlášť teplom
  • Rozmery: Riedenie 9ch (5granúl denne)
  • Značka: BOIRON
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)