Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Olej po opaľovaní s ASTAXANTíNOM a mrkvovým olejom

Tento produkt je vhodný na príznaky: opaĺovanie,popáleniny,hydratácia ,regenerácia...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 ml

Záruka : 30 mesiacov

Popis
POOPAĽOVACÍ OLEJ s Astaxanthinom a mrkvovým olejom

Olej je určený na ošetrenie pokožky po opaľovaní. Ak ste pokožku vystavili nadmernej slnečnej expozícii, tak olej účinne regeneruje a výborne fixuje opálenie. Navracia pokožke hydratovanosť, elasticitu a prirodzený vzhľad. Astaxantín je najsilnejší prírodný antioxidant, ktorý eliminuje v tele voľné radikály a znižuje tak riziko opaľovania. Prípravok je obohatený o mrkvový olej, ktorý je vďaka vysokému obsahu vitamínov a minerálov vhodným doplnkom pri opaľovaní. Olej neobsahuje parabény, silikóny, syntetické farbivá a minerálne oleje.

Použitie: olej je určený pre každý typ pleti od jedného roka veku. Naneste prípravok na pokožku a jemne votrite po opaľovaní. Pozor, obsiahnuté karotenoidy môžu zafarbiť odev.

Ingredients(INCI): Persea Gratissima Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil , Daucus Carota Root Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Oil, Astaxanthin, Olea Europaea Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Parfum.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladujte na priamom slnku. Chráňte pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivenosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.

Obsah: 100 ml
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,40 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*