Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Rybí olej VitaHarmony® je zmesou extraktov rybacích olejov z lososa,makrely,sleďa,sardinky a ančovičky.... Vyznačuje sa vysokým podielom dvoch najúčinnějších foriem omega-3 mastných kyselín EPA – kyseliny eikosapenteovej a DHA – kyseliny dokosahesanovej. Ide o esenciálne kyseliny,ktoré náš organizmus nevie vyrobiť a preto ich musí získavať z potravinových zdrojov.Pôsobia proti kôrnateniu ciev, znižujú riziko srdcových chorôb,sú dôležité pre dobrú psychickú pohodu a majú pozitívny vplyv na funkcie mozgu.Zlepšujú usadzovanie vápnika v kostiach a preto sú odporúčané deťom či starším ľuďom a ženám v klimaktériu. V neposlednom rade bránia nžiadúcemu zlepovaniu krvných doštičiek a preto riedia krv.Sú vhodnou náhradou liekov warfarínového tyu-najmä pre dlhodobé užívanie.Účinok je merateľný krvnými testami už po 3mesiacoch užívania! Kto by súčasne nechcel mať dobrú imunitu,zdravé oči či ženy bezproblémovú menštruáciu?! V balení je 50 (3.99€) alebo 150 toboliek (7.99€)
Tobolky NEOBSAHUJÚ lepok,cukor,škroby,farbivá či konzervanty! Odporúčané užívanie : 1 tobolku 1x denne.Vhodné k dlhodobému užívániu
  • Rozmery: 50 (3.99€) alebo 150 toboliek (7.99€)
  • Veľkosť: L
  • Značka: EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf Slovenskej Pošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)