PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

STEMONA japonskáposilní pľúca

Nový tovar k prodeji

Stemona japonská - BAI BU je trváca popínavá rastlina pôvodom z kontinetální Ázie a Austrálie. V tradičnej čínskej medicíne a v našej fytoterapii užívame hrubé hľuzovité korene.
Stemona je sladko horkej chuti a má teplé vlastnosti.Použitie je vnútorné aj vonkajšie. Najviac pomôže pri posilňovaní pľúc.Je vhodná ako silný prostriedok proti kašľu: infekčnému aj chronickému,ako prevenciu proti pľúcnym a prieduškovým ochoreniam,rovnako pri ich liečbe.Je vhodná tiež na posilnenie pľúc fajčiarov, pretože ich čistí a uvoľňuje.Pri vonkajšom použití je vhodná na oplachy intímnych miest pri mykózach a parazitoch.Tradičné použitie:
1. pre vnútorné použitie 1 vrchovatú polievkovú lyžicucca 10 g) do 1litra studenej vody,priviesť k varu a zakryté pomaly variť 30min. Odstaviť,odcediť a piť p o dúškochpo celý deň
2.pre vonkajšie použitie: 30 g bylín (3PL) do 1litra studenej vody,priviesť k varu a 30 min. variť.Odcediť a vlažným odvarom umývať postihnuté partie. Nie je určené pre deti do 3rokov,tehotné a dojčiace ženy (deti3-15rokov a vybrané skupiny konzultujte s lekárom-odborníkom na čínsku medicínu TCM alebo lekárom akupunkturistom). Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Skladujte na suchom mieste, pri izbovej teplote
Krajina pôvodu Čína
  • Rozmery: 50g vo vrecúšku s návodom
  • Veľkosť: 50
  • Značka: ČÍNA
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,49 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky