Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

Lymforegen - masážny olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: nohy,masáže,relaxácia a regenerácia...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis


Lymforegen - masážny olej professional

Masážna lymfodrenážna kompozícia vo forme oleje s vysokým obsahom biologicky aktívnych látok a silic. Pre tieto svoje vlastnosti sa používa hlavne pre masáže k stimulácii lymfatického systému. Urýchluje regeneráciu po zvýšenej fyzickej zátaži. Masáž znižuje opuchy, je vhodná na tzv. „tažké nohy“.

Návod k použitiu : olej je vhodný k profesionálnej masáži pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.

Ingredients(INCI): Paraffinum Liquidum, Juniperus Communis Fruit Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Citrus Limon Leaf/Peel/Stem Oil, Tocopheryl Acetate, Mentha Piperita Oil

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,10 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*