Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Tento prípravok je vhodný na tieto príznaky :vitamíny,antioxidanty,dlhovekosť,sila,potencia...

Výrobca : BIOGENA,ČR

Balenie : nálevové vrecká 20 x 2,5 g

Záruka : podľa expirácie
Popis:

Čaj tmavej farby s jemnou medovou vôňou citrusov. Zaujímavá chuť citrusového ovocia, sladkastá, so stopami sladkého drievka. Čaj je zaujímavou zmesou ovocia a bylín, ako je napríklad koreň čakanky, vňať černice, listy citrónovej trávy, plody šípky a ďalších zložiek. Prirodzene bez obsahu kofeínu. Čaj neobsahuje alergény.

Goji sú vajcovité červené plody kustovnice čínskej, opadavého subtropického kra 3 m vysokého, ktorý rastie najmä v severnej a južnej Číne. Sú považované za „superovocie“, používajú sa tak v kuchyni, ako aj v tradičnej čínskej medicíne. Plody obsahujú veľa potrebných aminokyselín, vitamínov, minerálnych látok, polysacharidy, nenasýtené mastné kyseliny, karotenoidy a fytosteroly.

Limeta je citrusový plod subtropického stromu Citrus limetta a je príbuzná citrónu. Zberajú sa zelené plody, majú nižšiu kyslosť než citrón a odlišnú arómu. Kôra a šťava sa používa do nápojov, múčnikov a sorbetov. Plody sú bohatým zdrojom vitamínu C, draslíka, fosforu a ďalších minerálnych látok. Silica z oplodia má antibakteriálne účinky.
  • Značka: BIOGENA
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,00 EUR

* Takto označené polia sú povinné
*