Odpovedať na inzerát

Nový tovar k prodeji

Poznáme to nielen z obdobia dospievania,ale mnohí aj ako dospelí...problémy s akné,tvrdými nehojacimi sa vriedkami a vredmi na tvári,chrbte,rukách či kdekoľvek inde ... mnohokrát nejde ani tak o hormonálnu nerovnováhu,ako o prítomnosť niektorého stafylokoka v koži ...preto lekári používajú nielen vecičky na natieranie,ale aj antibiotiká (a mnohé dlhodobo a ťažké) ... a tak sa pridružia aj mykózy a rôzne bolesti brucha,hnačky apod.Toto Vám pri použití anjelského dúhového čaju (a kvapiek rovnakého názvu) nehrozí. Zmes s obsahom hamamelu,myrty,pakostu,dvojzubu,fialky,... (pri kvapkách + myrha a berberis) môžete užívať aj bez vedľajších účinkov a dlhodobo. Pokiaľ treba liečbu doplniť,vieme byliny ešte pridať... V balení je tradične 50g (zmes cca na 20dní). Kvapky liečbu dopĺňajú,rovnako ako rakytníkový sirup či tinktúra na čistenie pleti zvonka (ľalia,neemba,myrha,fialka). Ak si to situácia vyžaduje,pripravím aj vhodný krém (na základe bambuckého či kakaového masla pre rýchle nemastné vstrebávanie s prídavkom šalvie a tea tree)
  • Rozmery: Čaj 50g=3.99 (100g=6.99) / kvapky 25ml=2.59 (50ml=4.79) / tinktúra na pleť 75ml=5.99 (100ml=6.99) / krém (masť)100ml=4.99
  • Veľkosť: 50
  • Značka: JA,EKO,BIO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SlovenskejPošty EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 3,99 EUR

Inzerent prijíma objednávky iba od registrovaných užívateľov Mimibazaru (ak chcete nakupovať, musíte sa zaregistrovať alebo prihlásiť)