Odpovedať na inzerát

PREDÁM NOVÝ TOVAR

MAXI SANTÉE MIX- 60 ks

Nový tovar k prodeji

Tento prípravok je vhodný na tieto príznaky :wellnes, (fyzická záťaž, únava)...

Výrobca : PAUWEX, ČR

Balenie : nálevové vrecká 60 x 2,5 g

Záruka : podľa expirácie
Popis:

Mix ovocno-bylinných čajov.

Plné ovocné chute všetkých variácií ovocno-bylinných exkluzívnych čajov. Fóliový hygienický prebal jednotlivých vrecúšok umožňuje uchovanie všetkých účinných a aromatických látok.

Plné ovocné chute všetkých variácií a dokázané priaznivé zdravotné účinky bylinných komponentov viedli k vytvoreniu týchto jedinečných, lahodných a zdravých čajových kompozícií. Ochutnajte 6 druhov v jednej škatuli a vyberte si vaše obľúbené druhy.

Limeta + ECHINACEA: stimuluje a podporuje imunitu organizmu, pôsobí protizápalovo, antibakteriálne a antivírusovo.

MALINA + GINKGO: List ginka zlepšuje prekrvenie organizmu, rozširuje cievy, prispieva k zvýšeniu koncentrácie a duševnej sviežosti, je významným antioxidantom.

HRUŠKA + ŠAFRÁN: Šafran podporuje zažívanie, zlepšuje prekrvenie orgánov, znižuje hladinu krvných tukov a cholesterolu, pôsobí proti neurodegeneratívnym zmenám.

BROSKYŇA + GUARANA: Plná ovocná chuť zrelej broskyne a preukázané priaznivé zdravotné účinky guarany prispeli k vytvoreniu tejto jedinečnej lahodné a zdravé čajové kompozície. Guarana stimuluje pri chronických aj akútnych únavových stavoch, pôsobí antiskleroticky a preventívne proti civilizačným chorobám, pomáha pri bolestiach hlavy a pri migrénach.

JAHODA + ALOE VERA: Aloe vera prispieva k prečisteniu a detoxikáciu organizmu, vyživuje a čistí bunky, podporuje hojenie, má vysoký obsah antioxidantov, pôsobí protizápalovo, zvyšuje imunitu organizmu.

Divoká čerešňa + ACAI: Plody palmy
  • Značka: PAUWEX
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 8,50 EUR

* Takto označené polia sú povinné
Vec nie je možné okamžite rezervovať, už o ňu prejavil záujem iný záujemca
*