Lucia B. (lucluc)

mimibazar.sk/lucluc
ID 61431
Členstvo ZAFÍR
REZERVÁCIA PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť RAKÚSKO

Clarins Eye Contour Gel ocny gel-krem 10ml

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

V ponukej je ocny gelovy kremik od znacky Clarins Eye Contour Gel.
Novy, nepouzivany, objem 10ml.
Bezna cena 30€/20ml
Starostlivosť o očné kontúry od Clarins je kompletná rada starostlivosti založená na rastlinnej báze pre krásne, žiarivé a vypnuté očné okolie. Oči sú oblasť o ktorú sa treba špeciálne, šetrne a výdatne starať, nakoľko pokožka okolo očí je veľmi krehká a ľahko vidno na nej prejavy starnutia. Všetky produkty z tejto rady sú bez parfumácie, vhodné aj pre tie najcitlivejšie oči, nositeľky kontaktných šošoviek. Majú rovnaké pH ako slzy.

Clarins Gel na očné kontúry je vysoko osviežujúci gel, bez obsahu oleja, ktorý redukuje opuchy pod očami a tmavé kruhy. Výborne rozjasňuje pleť a oči vyzerajú veľmi sviežo, zdravo a odpočinuto, a to najmä vďaka výťažkom z rastlín a kofeinu.
Kofein - uvoľňuje a zosilňuje osviežujúci efekt výrobku * Organická Gingko Biloba - redukuje tmavé kruhy * Organická chrpa a harmanček - ukľudňuje a chráni pokožku v okolí oči * Orgnaická Aloe Vera - ukľudňuje a vyhladzuje

Jemne vklepte malé množstvo gelu okolo očí, smerom od vnútorného kútika ku vonkajšiemu. Aplikujte ráno alebo kedykoľvek behom dňa.
  • Rozmery: 10ml
  • Značka: CLARINS
  • Poštovné a balné: 2,50 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky