PREDÁM oblasť RAKÚSKO

Wishful Chin Lift latkova maska na bradu 11,5g

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar k prodeji

V ponuke je latkova maska na tvarovanie brady od znacky Wishful - Chin Lift.
Nova, neotvrana, jedno balenie v saciku na jedno pouzitie.
Textilná maska ​​Chin Lift je ideálna pre okamžité výsledky na vytvarovanie brady. Táto maska je navrhnutá tak, aby ponúkla neuveriteľné výsledky okamžite a dlhodobo vďaka vzorcu s jedinečnými vlastnosťam. Energetické a omladzujúce vlastnosti pokožky pochádzajú z jedinečnej kombinácie adenozínu, peptidov a niacínamidu. Máte pri prvom použití masky pocit sviežosti? To znamená, že to funguje!

Tento pocit je spôsobený pepermintovým olejom prítomným vo vzorci, ktorý je pokladaný za upokojujúci začervenanie. Jedinečná látka je inšpirovaná pružnými bavlnenými pásikmi (najčastejšie používanými na liečbu športových úrazov). Táto vysoko kvalitná tkanina je navrhnutá tak, aby reprodukovala pružnosť a hrúbku podobnú vašej pokožke tváre, čo zvyšuje pohodlie. Nechajte ju v chladničke, aby ste posilnili chladiaci účinok.

Zakladateľka značky, Huda Kattan má viac ako desaťročný prístup k najznámejším svetovým odborníkom, inovatívnym technológiám a lídrom kozmetického priemyslu vo svete starostlivosti o pleť. Jej poslanie bolo nájsť najúčinnejšie, najdostupnejšie a najjednoduchšie riešenie na dosiahnutie šťastnej, zdravej pokožky a zdieľať ich so svetom, čo ju viedlo k uvedeniu na trh jej debutovej značky Wishful. Táto značka je inšpirovaná ohromným dopytom čitateľov blogu po produktoch starostlivosti o pleť Huda Beauty a sledujúcich na sociálnych médií, kde značka bojuje s problémami s pleťou, ktorým Huda čelila po celý život.
  • Rozmery: 11,50
  • Značka: WISHFUL
  • Poštovné a balné: 2,50 dop.2tr. EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky