Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Regeneračný kondicionér PIVNÝ 250 ml

Nový tovar k prodeji

Unikátna a intenzívna regenerácia všetkých typov vlasov. Keratínový hydrolyzát z ovčej vlny obsahuje aminokyseliny zhodné s aminokyselinami ľudských vlasov. Používaním kondicionéru dochádza k doplneniu vlasovej štruktúry narušenej slnečným žiarením, farbením, trvalou onduláciou, fénovaním, odfarbovaním a starnutím. Vlasy sa spevnia, vráti sa ich pružnosť a lesk, nestrapkajú sa. Kondicionér je doplnený o regeneračný pantenol a o rastlinný lecitín. Regenerácia a výživa Vašich vlasov je podporená sladovým a chmeľový extraktom s radom podporných zložiek ako napr. sladové minerály, aminokyseliny, sacharidy a chmeľové živice, terpény, fytosteroly, vitamíny a iné. - všetko pre Vaše krásne a zdravé vlasy.

Použitie: Na vlasy umyté šampónom a prepláchnuté vodou naneste potrebné množstvo prostriedku a po dobu asi tak 20 sekúnd riadne vmasírujte do vlasov, ale aj do vlasovej pokožky. Ľahko prepláchnite vodou. Ďalej upravte bežným spôsobom. Používajte pravidelne a dlhodobo.
Neobsahuje silikóny ani ropné produkty. Vykazuje vysokú rozčesávatelnost vlasov, zväčšuje ich objem. Konzervačné zložka sa po aplikácii kondicionéru postupne odparuje. Obsah fľaštičky vystačí až na 100 použití !
  • Značka: BIONE COSMETICS
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky