Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-6%

Ženšen 1000 mg - 90 tbl.

Nový tovar k prodeji

Ženšen pravý, latinsky Panax ginseng, niekedy označovaný aj ako všehoj ženšenový alebo ženšen kórejský, je jedna z najznámejších liečivých rastlín na svete. Široké využitie ženšenu vychádza z tradičnej čínskej medicíny, kde bol hojne využívaný už od pradávna. Najvyššia množstvo účinných látok obsahuje jeho koreň, ktorý sa využíva na podporu duševného i fyzického zdravia, pri dlhodobej stresovej záťaži alebo rekonvalescencii. Ženšen podporuje pamäť, koncentráciu, vitalitu a prispieva k osvieženie organizmu. Pravidelné užívanie ženšenu napomáha eliminovať únavu, podporuje krvný obeh a sexuálne zdravie a stimuluje prirodzenú obranyschopnosť organizmu. Ženšen patrí medzi prírodné adaptogény, čo sú látky, ktoré nám napomáhajú zvládať stresové situácie. Vďaka tomu, že ženšen napomáha udržiavať normálnu hladinu glukózy v krvi, sa odporúča jeho užívanie aj diabetikom. Ľudovo sa ženšen označuje ako "ľudský koreň" alebo "koreň dlhovekosti", čo je príznačné pre jeho účinky v organizme.

Odporúčané dávkovanie:

1 tableta denne. Celú tabletu prehltnite a zapite dostatočným množstvo tekutiny. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.

Skladujte:

Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na pravej strane obalu. Chráňte pred priamym slnkom.

Upozornenie:

Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 3 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Po otvorení balenia spotrebujte, podľa odporúčaného dávkovania, čo najskôr.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 11,20 EUR
Pôvodná cena: 11,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky