Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-15%

Jód z kelpu 150 mikrogramov - 90 tbl.

Nový tovar k prodeji

Jód je veľmi dôležitý biogénny prvok, ktorý je nevyhnutne nutný pre správnu funkciu celého organizmu. Jód je súčasťou hormónov štítnej žľazy, a preto prispieva k jej normálnej funkcii a správnej tvorbe hormónov štítnej žľazy. Tieto hormóny ovplyvňujú látkovú premenu a energetický metabolizmus celého organizmu. Jód podporuje tiež prirodzený stav pokožky, normálne rozpoznávacie funkcie a činnosť nervovej sústavy. Kelp je morská riasa, ktorá je prírodným zdrojom jódu. Kelp má vplyv na podporu normálneho trávenia - stimuluje prirodzenú činnosť črevného traktu, prispieva k pocitu sýtosti a napomáha ku kontrole telesnej hmotnosti. Vďaka prirodzene vysokému obsahu jódu kelp ovplyvňuje činnosť štítnej žľazy, vrátane produkcie hormónov, podporuje hormonálny systém a energetický metabolizmus. Adekvátny príjem jódu je najdôležitejšia u tehotných a dojčiacich žien, diabetikov, kardiakov, osôb s vysokým krvným tlakom, vegetariánov a vegánov.

Odporúčané dávkovanie:

1 tableta denne. Celú tabletu prehltnite a zapite dostatočným množstvo tekutiny. V čase tehotenstva a dojčenia určí dávkovanie lekár.

Skladujte:

Na suchom a chladnom mieste, v uzavretom obale, mimo dosahu detí ! Minimálna trvanlivosť do dátumu uvedeného na pravej strane obalu. Chráňte pred priamym slnkom.

Upozornenie:

Obsah začnite užívať iba z nepoškodeného bezpečnostného obalu. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Nie je určené deťom do 10 rokov. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Po otvorení balenia spotrebujte, podľa odporúčaného dávkovania, čo najskôr.
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 5,80 EUR
Pôvodná cena: 6,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky