Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Koenzým Q10 - bylinné mlieko- 200 ml

Nový tovar k prodeji

Jemné bylinné mlieko s koenzýmom Q10 je vhodné pre každý typ pleti. Jojobový, mandľový, konopný a avokádový olej spolu s vitamínom E poskytujú pokožke nenasýtené mastné kyseliny a potrebné vitamíny aj minerálne látky.

Koenzým Q10 je súčasťou mitochondrií, bunkových organel, ktoré sú energetickou centrálou bunky a zaisťujú až 95% energie potrebnej pre životné pochody v nej prebiehajúce. Bunka, ktorá nemá dostatok koenzýmu Q10 odumiera. S vekom bohužiaľ jeho množstvo v organizme klesá.

Z kozmetického hľadiska má mimoriadny význam jeho výrazná antioxidačná schopnosť. Chráni bunky tkaniva pred poškodením a starnutím, prospieva detoxikácii pokožky a navracia jej pružnosť a vitalitu. Redukuje vrásky i jemné linky, bráni pred vznikom nových. Odporúča sa tiež ľuďom, ktorí sa viac vystavujú UV žiarenia zo slnka alebo zo solárií, pretože UV žiarenie znižuje množstvo koenzýmu Q10 v koži. Mlieko nezanecháva na pokožke mastný film, dobre sa vstrebáva.


- Obsahuje luxusné zvláčňujúce oleje s prirodzeným obsahom nenasýtených mastných kyselín, minerálov a vitamínov.

- Významne redukuje hĺbku vrások a bráni vzniku nových.

- Obsah koenzýmu Q10 znižuje nežiadúce prejavy starnutia na možné minimum.

- Silnou antioxidačnou schopnosťou neutralizuje nežiadúce voľné radikály.

- Blokuje nepriaznivé dôsledky stresu na pokožku.

- Nezanecháva mastný pocit na pokožke, rýchlo sa vstrebáva.

- Špeciálny vákuový obal pre zachovanie maximálnej čerstvosti iv priebehu užívania.


Ingredients (INCI): Aqua, cetearyl Alcohol, Glycerín, Polysorbate 80, Sodium bora, Prunus dulcis oil, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, butylénu Glycol, Caprylic / Capric Triglyceride, Cetyl palmitate, Urea, PEG-40 hydrogenated Castor oil, Ceteareth-20, Jojoba oil, Persea Gratisima oil, Cannabis Sativa Seed Oil (Hemp seed
  • Značka: VITAHARMONY CZ.
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 5,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky