Lena J. (lienkashop)

ID 329121 IČ 32782829
ODKAZ oblasť Nové M. nad Váhom

PONUKA PRÁCE

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Pekný deň prajem

ďakujem za Váš záujem o moju ponuku na prácu z domu.

Hľadám ženy,ktoré si chcú zarobiť,privyrobiť a tým zmeniť svoju finančnú situáciu.

Môžete získať hlavný alebo vedľajší príjem.

Ak hľadáte ozaj seriózny zárobok, tak odporúčam prečítať bez predsudkov až do konca. Môžete skúšať rôzne ponuky cez internet,ale skoro žiadna iná seriózna ponuka žiaľ nefunguje, je to len zbytočná strata času. Pokiaľ neovládate ručné práce, tak toto je pre Vás ideálna ponuka.

Samozrejme bez práce nikde nezarobíte. Preto aj tu je potrebné pracovať.

A pokiaľ sa aktívne zapojíte a budete sa držať mojich rád, tak si môžete pekne privyrobiť a splniť si svoje sny. Vo všetkom Vám rada pomôžem. Nesľubujem nič nesplniteľné.

Mesačne si môžete prilepšiť od 20 do cca 2000€ a aj omnoho viac, ale zo začiatku to samozrejme nebude niekoľko tisíc, držme sa zatiaľ sumy napríklad 100€. Ako na to?

V prvom rade odporúčam registráciu, ktorá je nezáväzná a ZDARMA, teda nemáte čo stratiť. Ďalej potrebujete už len chuť do práce. Vďaka našej firme si už veľa ľudí splnilo svoje sny. Práca je jednoduchá, nenáročná a dá sa vykonávať z pohodlia domova. Skvelá práca z domu, máte viac času na svoje záľuby, rodinu, viac slobody a najmä finančnej.

Firma je na Slovensku od októbra 2014,takže veľa ľudí ju ešte nepozná a preto je možné rýchle vybudovanie pravidelného, trvalého zisku.

Ide o predaj skvelých výrobkov anglickej firmy, systém práce je jednoduchý a zvládne ho každý. Firma vznikla v roku 1928 a expanduje do strednej Európy. V jej sortimente nájdete výrobky, ktoré sa denne používajú v každej domácnosti, preto je predaj nenáročný a určite si ich aj vy obľúbite. Dovoľujem si tvrdiť, že ak vyskúšate naše výrobky, tak sa už nebudete chcieť zdržiavať v oddele
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 0,00 EUR
Pôvodná cena: 0,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky