Lucia U. (lucia76)

ID 14137 IČ 34339833
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Handlová
-46%

CALVIN KLEIN 3pack pánske boxerky tricolor

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Pánske boxerky CALVIN KLEIN 3pack, v bielej, melírovej šedej a čiernej farbe. Pružná guma v bielej kontrastnej farbe, s čiernym nápisom Calvin Klein. 3 kusy v jednom balení.
Pánske boxerky Calvin Klein patria k najpredávanejším na svete. Pútajú jednoduchým dizajnom, športovo-elegantným prevedením a vysokým komfortom nosenia. Vďaka tomu ich môžete nosiť počas bežného dňa, do práce, ale aj na šport, pretože aj pri behu alebo posilňovaní sa budete cítiť pohodlne. Ikonický pás s logom Calvin Klein je modelovaný a navrhnutý tak, aby neobmedzoval, netlačil, ale držal boxerky na svojom mieste. Predchádza sa tak nepohodlnému posúvaniu boxeriek po tele a rolovaniu predĺžených častí boxeriek pod nohavicami.

Komfort a kvalitu spodnej bielizne Calvin Klein zabezpečuje vysoko kvalitná, mäkká a jemná bavlna v kombinácii s elastanom. Ten sa stará o to, že boxerky sa dokonale prispôsobia tvaru vášho tela a aj po niekoľkonásobnom vypraní si držia svoj tvar.

Pánske boxerky tejto značky vám dodajú sebavedomie a príťažlivý vzhľad charizmatického muža aj v momentoch, keď sa nečakane budete musieť vyzliecť napríklad u lekára alebo v iných chvíľach.

materiál:95%bavlna 5%elastan

pranie pri 30´C
  • Rozmery: veľkosť S na objednávku
  • Veľkosť: XL
  • Značka: CALVIN KLEIN
  • Poštovné a balné: 2.5 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 32,45 EUR
Pôvodná cena: 59,45 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky