ZĽAVA oblasť Spišská Nová Ves

NÁDHERNÉ KRAJKOVÉ SVADOBNÉ ŠATY ZA POLOVICNU CENU!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Použitý tovar ve slevě

Naozaj okúzlujúce kvalitné svadobné šatky v romantickom stýle.
Cítte sa vo svoj velký den ako ozajstná princezná, nie ako tradicná "tuctová svadobná torta".
Nevídané prevedenie strihu aj materiálu.
Romantická silueta a strih siat podciarkuje nevsednost týchto siat - V-výstrih vpredu s krajkovým lemom jemne odhaluje a na na druhej strane ponecháva satám decentnost a eleganciu.
Krásne prepracovaná krajka, ktorá je celoplošne pošitá flitrami, ktoré odrážajú svetlo a nechávajú tak šaty este viac vyniknút v jemnom lesku.
Saty boli sité na mieru podla predlohy svetoznámeho návrhára svadobných siat.(dajú sa este prípadne u krajcírky upravit podla Vasich predstav-zúzit a pod.), pouzitý materiál(krajka,saten,sifon,hodvab,taft,tyl,o rganza),prezrite si prosím rozmery siat(odporúcam vhodnú push-up podprsenku telovej farby).
Saty boli raz oblecené na pár hodín=zohladnené v cene,inak cena siat bolo omnoho vyssia.Pripomínam, ze strieborná štrasová ozdoba v dekolte nieje súčasťou šiat.
Sú samozrejme bez poskodení(boli hygienicky ocistené-kvalitne a setrne oprané,takze sú ako nové), ponúkam ich na predaj kedze ich nevynosím vzhladom k tomu, ze som si objednala dvoje sviadobných siat v iných stýloch, aby som si mohla vybrat a bola by ich velká skoda, keby ostali nevyuzité v satníku.
Urcite spravia radost a skráslia nejakú peknú nevestu v jej vynimocný velký den! ;-)
Stýlové strihové aj materiálové prevedenie za prijatelnú cenu!

*Moznost osobného odskúsania siat vopred po dohode*
POSTOVnÉ :podla zodpovedajucej tarify
(saty posielam aj na dobierku s poistením na hodnotu tovaru po dohode ohladne zaplatenia zálohy za postovné tam a spät(podla platného cenníka posty) vopred na úcet-vzhladom k tomu,ze som mala uz aj NESERIOZNU A NEKOREKTNU záujemkynu o saty, co znamená, ze si zásielku neprebrala na poste a vrátila sa spät, takze som bola sk
  • Rozmery: odporúcam na zienky vysoke 160-165 cm odporúcam výsku topánok od 12-15 cm dlzka siat(od hlavy po zem bez topanok) 160 cm,dlzka noh(od pása po zem)99 cm,sírka(prsia)97 cm, sírka(pás)78 cm, sírka(boky)95cm dlzka rukáva(od ramena po zápästie)55cm,sírka bicep
  • Veľkosť: 164
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 250,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky