Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Poprad

Sudocrem Antiseptický krém

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Sudocrem je antiseptický ochranný krém, ktorý je unikátny svojím zložením. Obsiahnutý Lanolín napomáha ukľudniť a zvláčniť pokožku, Oxid zinočnatý má adstringentné (sťahujúce) účinoky, Benzyl alkohol obmedzuje bolesť a podráždenie a má tiež antibakteriálne a antifungicídne vlastnosti. Benzyl benzoát a Benzyl cinamát podporujú epitelizáciu.

Sudocrem je vhodné aplikovať pri preležaninách, ekzéme, akné, pri ošetrovaní popálenín, omrzlín, zaparenín a drobných povrchových oderov, tiež je určený pre deti k prevencii a liečbe plienkovej dermatitídy. Sudocrem sa rýchlo vstrebáva a príjemne vonia.

Sudocrem - zinková masť. Antiseptický viacúčelový ochranný krém, vhodný predovšetkým na ochranu najmä detskej pokožky. Pre každodennú ochranu pred účinkami dráždivých látok obsiahnutých v moči a v stolici a tiež pre starostlivosť o ekzematickú pokožku.

Dávkovanie:
Sudocream má jemnú a hladkú konzistenciu, preto sa môže nanášať na povrchy pokožky v tenkej vrstve. Kruhovými pohybmi sa Sudocream vmasíruje, až kým sa vstrebe. Zostáva po ňom priehľadný film. Veľmi rýchlo sa vstrebáva a týmto spôsobom napomáha epitelizácii.

Použitie:
Nanášajte na pokožku podľa potreby 3 - 5 x denne.

K dispozícii sú tri veľkosti balenia: 125 g, 250 g, alebo 400 g

Veľkosť: 250 g
Tovar je skladom.
  • Značka: FOREST TOSARA
  • Poštovné a balné: prevod 2,50€, dobierka 3,50€ EUR
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 9,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky