Zdenka K. (zdenkatri)

ID 1167 IČ 36481424
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prešov

FIREMAN SAM - WALLTASTIC® 3D FOTOTAPETA (3770)

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

SKLADOM!!!
Čo je Walltastic?® - Walltastic® je tapeta, ktorá pokryje plochu 243,84 cm x 304,80 cm. Každá tapeta sa skladá z 12 kusov (dielov), čo znamená, že jednoducho použijete množstvo podľa plochy, ktorú chcete vytapetovať.
Aké sú výhody Walltastic?® - Cenovo výhodnejšie ako ďalšie alternatívy na trhu. Vysoko kvalitné 3D designy. Papier používaný na tapetách Walltastic® je dodávaný spoločnosťami, ktoré dodržujú program lesného hospodárstva a ISO 14001 v záujme udržovania a zlepšovania kvality životného prostredia a lesného eco-systému.
Rozmery: 2438 mm x 3048 mm
Balenie: 12ks (tvorí jeden motív)
Po obdžraní fototapety je potrebné ju skontrolovať, či sú v balení všetky časti fototapety, či majú správnu farebnosť, alebo či na fototapete nie sú chyby , alebo iné poškodenie. Tovar je možné reklamovať iba kompletný v pôvodnom balení. Reklamácie neakceptujeme po nalepení fototapety. Pre mokrú tapetu je bežné ,že je cca o 1-2cm väčšia ako suchá! Fototapeta drží na stene ihneď. Schnutie však musí nasledovať relatívne pomaly, pretože rýchle schnutie by mohlo viesť k otvoreniu spojov a mohli by vzniknúť trhliny na fototapete alebo by mohlo byť vidieť spoje na fototapete. Pracujte pri izbovej teplote 20 st. C. Predovšetkým je potrebné nechať zatvorené okná, aby sa zabránilo prievanu. Diely fototapety sa lepia na stenu k sebe na doraz alebo sa prekrývajú o 3-4 mm (podľa výrobcu). Pracujte prosím bez prievanu a pri max. teplote v miestnosti cca. 20 st. C.

Z koľkých kusov sa Walltastic skladá?
Walltastic sa skladá z dvanástich kusov.

Aká je celková veľkosť tapety Walltastic?
Walltastic meria cca 2438mm x 3048mm.

Ako tapetu Walltastic nalepím?
Na nalepenie tapety použite lepidlo na tapety.

Aké lepidlo na tapety by som mal použiť?
Môžeš použiť akékoľvek lepidlo na tapety.

Môžem Walltastic
  • Značka: FIREMAN SAM
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 59,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky