Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-17%

ANDEAN PROTEIN - bohatý zdroj bielkovín

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

ANDEAN PROTEIN je unikátnym výberom kvalitných superpotravín . je bohatým zdrojom rastlinných bielkovín, ktoré často v našej strave chýbajú. Takto získané rastlinné bielkoviny obsahujú všetky esenciálne aminokyseliny. Okrem cenných bielkovín dopĺňa ANDEAN PROTEIN organizmu potrebné vitamíny, minerály , vlákninu a cukry s nízkym glykemickým indexom. Je vhodné kombinovať ANDEAN PROTEIN na doplnenie potrebných proteínov a GYM TONIC ako zdroj energie. GYM TONIC je vhodné užiť pred fyzickým tréningom a ANDEAN PROTEIN po fyzickej aktivite. Vysoký obsah vlákniny a bielkovín zabezpečujú dlhšie pocit sýtosti. ANDEAN PROTEIN je preto vhodným doplnkom programov na kontrolu telesnej hmotnosti.

ANDEAN PROTEIN môžeme jednoducho pridať do akéhokoľvek nápoja, mlieka, jogurtov alebo do smoothie. Je tiež vhodný ako doplnok raňajok pridaním napr. do ovsených kaší.
Zloženie:
AMARANT je veľmi účinným antioxidantom, zdrojom vápnika, horčíka a kyseliny listovej.Je vysokovýživnou a ľahko stráviteľnou potravinou. Vo forme s ďalšími superpotravinami v tomto šejku bude perfektným denným doplnkom pre vaše telo. Amarant jebohatý na lyzín lyzín a metionín. Tieto dve esenciálne aminokyseliny zvyčajne chýbajú v iných rastlinných potravinách.
SPIRULINA je sladkovodná riasa, ktorá obsahuje okolo 60% bielkovín. Ide o plnohodnotné bielkoviny obsahujúce všetky esenciálne (t.j. také, ktoré si telo nevie samé vyrobiť) aminokyseliny. Obsahuje tiež niekoľko druhov nenasýtených mastných kyselín (omega 3, omega 6), vitamíny skupiny B (B1, B2, B6, B9) a vitamíny C, D, A , E. Je zdrojom draslíka, vápnika, chrómu, medi, železa, magnézia, mangánu, fosforu, selénu, sodíka a zinku. Spirulina je vhodná často odporúčaná na detoxikáciu organizmu , kontrolu telesnej hmotnosti. Je ľahko stráviteľná.
NEPRETRŹITá AKCIA ! ! ! V prípade nákupu min. 3 a viac kusov , sa Vám od
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 12,50 EUR
Pôvodná cena: 15,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky