Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Alpská relaxačná zmes-mas.olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: svaly,masáže,únava

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis

Alpská relaxačná zmes - masážny olej professional

V tejto horskej kompozícii je vo vysokej miere zastúpená jedĺová, kosodrevinová a tymiánová silica. K masážám je olej vhodný ako pozátažový. Proantokyanidy v jedlovej silici sa používajú k osviežujúcej masáži k urýchleniu regenerácie a na takzvané príznaky tažkých nôh. Zmes bylin pôsobí stimulačne. Bylinky súčasne prekrvujú a čistia, čo má priaznivý vplyv na pokožku.

Návod k použitiu : olej je vhodný k profesionálnej masáži pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.

Ingredients(INCI): Paraffinum Liquidum, Abies Alba Needle Oil, Pinus Mugo Pumilio Twig Oil, Thymus Vulgaris Oil, Tocopheryl Acetate

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky