Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Ibištekový sirup -farmársky

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky:kašeĺ,chrípka,nachladenie...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 320 g

Záruka : 2 roky


Popis:

Ibištekový sirup –farmársky / Hibiscus sp. /

Rastlinka ,ktorej kvet obsahuje veľké množstvo ovoc.kyselín a slizov.Vysoký obsah slizu účinne tlmí suchý kašeľ.Využívaný je tiež pri zápaloch hltana a priedušnice.Mierni prejavy fajčiarskeho kašľa.Schopnosť ibišteka zvlhčovať a hojiť sa využíva pri zápaloch dutiny ústnej ,ďasien,pri popáleninách a akné.Menej známa je jeho schopnosť zmierňovať prejavy zápalu ľadvín a močových ciest.Tlmí žalúdočné a črevné krče,posobí mierne ako preháňadlo.Ibištek obsahuje veľké množstvo kyselín a preto sirup z neho patrí k najchutnejším.Ibištek veľmi dobre znáša vysokú teplotu ,takže je vhodný k príprave čaju.

Zloženie: invertný fruktózový sirup, Ibištek (Hibiscus species)10% zahustený vodný extrakt, vitamín C (kyselina L-askorbová)

Doporučené dávkovanie: Dospelí a deti od 12 rokov 10-15 ml 3 x denne. Deti od 3 do 12rokov 2-3 x denne 10 ml (1 ml = 15 kvapiek). Nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkolvek nepriaznivých účinkov. Znáša pomerne vysokú teplotu, je preto vhodný k príprave chutného čaju.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku a v mraze.

Všeobecná upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a kojace matky. Ukladat mimo dosah detí! Výrobek nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Prípadný zákal nie je na závadu. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie..
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 3,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky