Katarína H. (Trendy Kids)

ID 193202 IČ 47132183
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Pezinok

Zdravé sedenie- Podsedák DynaSit

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

DynaSit je schválená zdravotnícka pomôcka
Ministerstvom zdravotníctva SR
Aktivácia krvného obehu
Aktívnym dynamickým sedením vlastne, cvičíme čím aktivujeme cirkuláciu krvi. Tým dochádza k lepšiemu prekrvovaniu tkanív a orgánov čo vo všeobecnosti pozitívne vplýva na stav telesných buniek a teda i celkovú kondíciu nášho tela.
Formuje chrbticu do správneho tvaru
DynaSit pôsobí na oblasť panvy a tlačí je smerom dopredu, čím napomáha polohovaniu chrbtice do správneho tvaru. V statickom sede sa chrbtica automaticky dostáva do nesprávnej C -polohy, z čoho následne rezultuje mnoho zdravotných problémov. DynaSit tak napomáha predchádzať vzniku skolióz a funkčných porúch chrbtice
Zvyšuje psychickú aktivitu a koncentráciu
Dynamické sedenie a intenzívnejšia cirkulácia krvi pôsobí na lepšie okysličovanie medzi inými i mozgových buniek. Zvýšený prísun kyslíka do mozgu podporuje psychickú aktivitu a teda i koncentráciu. Tento významný efekt ocenia najmä ľudia so sedavým zamestnaním, vodiči a študenti.
Posilňuje svalstvo
Aktívne sedenie posilňuje svalstvo chrbtice a pánvového dna. Aktivuje svalovú činnosť vo všeobecnosti, čím podporuje spaľovanie kalórií. DynaSit masíruje a prekrvuje oblasť sedacích svalov a príbuzných partií a napomáha tak predchádzať vzniku celulitídy, resp. redukovať celulitídne bunky.
Zabraňuje statickému preťažovaniu
Správne sedenie na DynaSit podložke zabraňuje statickému preťažovaniu pohybového aparátu. Redukuje sa tlak na medzistavcové priestory, čím znižujeme mechanické opotrebenie
  • Poštovné a balné: 1,92 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 25,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky