Beáta Š. (Bibishop)

ID 40346 IČ 36871508
AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Detva
-36%

Šál PASHMINA 70x180cm v krabičke...5 odtieňov !!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

Nádherné, kvalitné mäkké šály v 5 odtieňoch, zabalené v darčekovej krabičke. ideálne ako DARČEK, ktorý nikdy nič nepokazí....
Farby : 1-fialová, 2-šedobiela, 3-tyrkis, 4-sv.červená, 5- sv.hnedá
Hebké šály v módnych vzoroch.
Šály sú takmer dva metre dlhé, takže poskytujú široké možnosti nosenia.
Čo je pashmina?
Slovo PASHMINA pochádza z perského výrazu pre vlnu. Na západe je pashmina známa ako vlna kašmírová. Jemná pashminová vlna je získavaná z podkladu srsti himalájských kôz, ktoré sú chované polokočovnými pastiermi. Tibetská náhorná plošina poskytuje produkciu vlny v najideálnejšom prostredí, vlákno je mimoriadne savé a veľmi snadno schne. V posledných rokoch sú pashminové šály v móde po celom svete nie iby pre svoju jedinečnú mäkkosť, hrejivosť a dlhú životnosť, ale i pre výnimočnosť a luxus, ktorý poskytujú.
STAROSTLIVOSŤ O PASHMINU.
Častým používaním pashminy jej vlákno príjemne zmäkne. Údržba je veľmi jednoduchá. Pretože chemické čistenie by pashminu časom narušilo, doporučujeme pranie v studenej alebo teplej vode s použitím jemného prírodného mydla alebo šampónu. Pashminu preplachujeme, pokial neodteká čistá voda, a potom necháme do sucha odkvapkať, nikdy nie ale na priamom slunku. Pashminu neodstreďujeme. Ak ju je potrebné vyžehliť, tak len cez vlhkú látku.
Alternatívny názov: pashmini, kašmírový šál.
  • Poštovné a balné: 1,4 EUR
  • Už odpovedalo 15 záujemcov
cena: 8,00 EUR
Pôvodná cena: 12,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky