Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-23%

Konopné mlieko na krčové žily 11%

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: žily,krčové žily,pokožka.....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 3 roky

Popis : pomáha tlmiť bolesti krčových žíl

THERAPEUTIC KONOPNÉ MLIEKO na krčové žily s rakytníkom a rašelinou

Kompozícia aktívnych látok prináša účinnú pomoc priproblémoch s krčovými žilami . Konopný olej zvyšuje obsah ceramidov v pokožke, a tým zvyšuje jej prirodzenú bariérovú a obrannú funkciu. Rakytníkový olej pokožku hojí, regeneruje a zvláčňuje. Huminové kyseliny z rašeliny posobia na pleť hydratačne, regeneračne a revitalizačne. Zmes aktívnych extraktov a silíc pomáha tlmiť bolesti krčových žíl, pomáha upravovať tonus ciev a zosiluje elastickú vrstvu ciev.

Použitie: mlieko v dostatečnej miere naneste na bolestivé miesto a jemne votrite. Mlieko je možné použiť i vo forme zábalu. Pre dosiahnutie maximálneho účinku doporučujeme kombináciu s vnútorne užitým hroznovým olejom.

Ingredients (INCI): Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil (Hemp seed oil), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Aesculus Hippocastanum Extract, Polysorbate 80, Arnica Montana Extract, Camphor, Agrimonia Eupatoria Extract, Sodium Borate, Palmitic Acid (and) Stearic Acid, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl
Palmitate, Urea, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, Ceteareth-20, Peat Extract, Tocopheryl acetate, Hippophae Rhamnoides Oil, Polyacrylamide, Laureth-7, Allantoin,

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovať na priamom slnku. Chrániť pred mrazom!

Všeobecné upozornenia: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku.Prípravky Topvet nie sú testované na zvieratách. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 6,90 EUR
Pôvodná cena: 8,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky