Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-11%

TTO Dental

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: paradontoza

Výrobca : TOPVET

Balenie : 10 ml

Záruka : 3 roky

Popis : - na parodontózu a zápaly ďasien...
TTO DENTAL - TEA TREE OIL DENTAL

Je rastlinný prípravok, ktorý úspešne napomáha chrániť ústnu sliznicu pred poškodením, ktoré spůsobujú zápaly (afty, zápaly ďasien, parodontóza a pod.). Predovšetkým parodontózou trpí v súčasnej dobe veľká čásť populácie. Toto chronické ochorenie je možné obmedziť pravidelným používaním účinných prípravkov , medzi ktoré sa radí aj Dental . Komplex látok prírodnej povahy (tanín, myrha, TTO a ďaľšie ) prispieva k hygiene dutiny ústnej. Najprv je potrebné si vyčistiť zuby a potom naniesť na vatovom tampóniku Dental na rozhranie zubov a ďasien.

Návod k použitiu : Po pravidelnej očiste zubov naneste tinktúru na vatovom tampóniku na rozhranie zubov a ďasien. Prípravok dokladne votrite. Pre dosiahnutie maximálneho účinku je vhodné prípravok dokladne vmasírovať.
Originálne balenie : 10 ml


Indikácie bylinky:
- na parodontózu a zápaly ďasien
- netoxický
- bez obmedzenia veku
- ľahká a praktická aplikácia
- bez predpisu

Kontraindikácie :Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky a potravinové doplnky.Nie sú žiadne obmedzenia v tehotenstve a čase kojenia.

Nežiadúce účinky: nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkoľvek nepriaznivých účinkov. Vzhľadom k pomerně dlhej dobe, počas ktorej je TTO používaný, sú už známe prvé prípady pecitlivelosti na čajovníkovú silicu. Pri prípadnej precitlivelosti na TTO, alebo niektorú zložku prípravku je vhodné Dental nepoužívať.
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedali 4 záujemcovia
cena: 2,60 EUR
Pôvodná cena: 2,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky