Moja úplne 1.tortička v živote z cukríkovej hmoty



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Mramorovy korpus,pudingová a čokoladova plnka ,mandarinky,piškoty,potiahnutá a vyzdobená cukríkmi marshmellows

POSTUP PŘÍPRAVY


http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=8873 pozri na tomto linku je cely postup podla čoho som robila korpus ,je naozaj užastný a ten kto ho vyskuša ,tak iny nebude chcieť ani papkať.
tu je korpus vybraty z rúry ,treba ho nechať vyhladnuť a potom ho prekrojiť ,vtedy sa tak nemrvy.Ja si ho nakrojim do okola nožikom a potom si prevlečiem niť a prerežem aby bola plocha rovno prekrojena.
Potom som si spodny korpus natrela kyslejšim lekvarikom ,urobila pudingovu plnku z 2 ks zlateho klasu ,1 hera,1/2 litra mlieka ,1 van.cukor a 240 dkg praškoveho cukru.Plnku som rozdelila na dve polky a jednu časť som zafarbila 2 lyžičkami kakaa.Na lekvar som dala puding.plnku bielu,potom som namačala piškoty v mandarinkovej štave ale nehodila som ich do misky so šťavou ale každy piškot som samostatne mačala,davajte pozor aby sa moc nerozmočili a naukladala po celej ploche na puding.kreeem,potom som pokračovala a na piškoty som natrela skoro trištvrte plny kakaovej a na nu som naukladala mandarinky.a šup na vrch dalši korpus .Potom som celu tortičku ponatierala zvyšnou plnkou a torta bola hotova,nie ozdobena ale prvá časť je uspešne za nami.Korpusy som piekla na 175 C asi 55 minut.
ešte trochu iný pohlad
Tak a tu je cukrikova hmotu už vymiešana ale na tomto linku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1827si pozrite presny postup,ako som to robila ,je to jednoduche a velm dobre sa s touto hmotou pracuje
a tu je ešte rozvalkana cukrikova hmota
takto vyzerala torta prekrojená a samozrejme všetky ozdoby su už z nej dolu podavané.
a tu je naša 3 ročná oslávenkyna.