Vyprážaná rybka s bylinkami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

hejk, hladká múka, vegeta, čerstvé bylinky (alebo aj sušené), olivový olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Postup je jednoduchý, mnohým určite veľmi známy, skôr to tu dávam pre inšpiráciu.... Keď sme boli menší papali sme pangasa, no teraz zvládame aj rybkovitejšie ryby, tak sme spravili hejka :-)

Nastrihám si čerstvé bylinky. Priznám sa však, že v zime dávam sušénu pažitku a bazalku.
Nasypem si trošku hladkej múky, vegetu a nasekané bylinky. Premiešam.
Rozmrazenú rybičku obalíme v múke
A začíname smažiť, z každej strany 2 minutky
Toto bol hejk s kožou, tak najprv sme to opražili zo strany, kde nebola koža...
a možeme papať. My väčšinou robíme dusené zemiačiky (hlavne teraz keď sú ešte take dobré, mladučké)