Horčicovo chrenové rezne...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

0,5 kg mäsa na rezne, soľ, mleté biele korenie, 4 PL plnotučnej horčice, 4 PL chrenu /buď čerstvo nastrúhaného alebo zavareného/, hladká múka, olej na vysmážanie...

POSTUP PŘÍPRAVY

Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. /takže sme dnes mali dvojaký obed, pretože som robila aj bravčové rezne v orechovom kabáte. To je tak, keď sa človek nevie rozhodnúť...ale neľutujem, pretože oba dopadli vynikajúco/...





Mäsko umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne , ktoré naklepeme a osolíme, poprášime bielym korením. Necháme chvíľu postáť a potom natrieme omáčkou, ktorú si pripravíme zmiešaním horčice a chrenu. Následne každý rezeň obalíme v hladkej múke a osmažíme na oleji.




Môžeme podávať s dresingom: 4 PL bieleho jogurtu si zmiešame s 2 PL horčice a 1/2 PL medu - vymiešame.




K tomu skvele chutia opekané zemiaky....