Mleté mäso zo šťavou

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Ingredience: 1 kg mletého mäsa, 3 pomleté rohliky, 2 vajcia, soľ, čierne mleté korenie, majoránka, oregáno, mletá rasca, 2 strúčky cesnaku, 1 menšia cibuľa, strúhanka a vajcia na obaľovanie. | Šťava: 1l vody, 3Pl kečupu, 3Pl horčice, 1Pl sójovej omáčky, oregáno, tymián, soľ, mleté čierne korenie.

POSTUP PŘÍPRAVY

Suroviny spolu zmiešame. Vytvarujeme rezne, obalíme v strúhanke, namočíme do rozšľahaných vajec a zprudka opečieme. Poukladáme na pekáč. Pripravíme si šťavu: zmiešame všetky suroviny z ingrediencii na šťavu a zalejeme mäso až povrch...., zakryjeme vrchnákom, alebo alobalom, aby sa šťava nevyparila. Pečieme 1hod. a 10min. pri teplote 200 stupňov. Podávame zo zemiakovou kašou. Moje deti tieto rezne zbožňujú lebo sú mäkké a zo šťavou chutia baječne. Dobrú chuť:))