Rizoto so špargľou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kuracie mäsko ja som použila kuracie srdiečka a žalúdky množstvo cca 200 g, 1 menšia cibuľa,trošku cesnaku,uvarená ryža,zeleninka (ja som tentokrát zvolila - brokolica,špargľa ,mrkva udusené na pare),čerstvé šampiony(množstvo to je individuálne ale napríklad do 2OO g)sterilizovaný hrášok,olivový olej,soľ,mleté čierne korenie,mletá rasca,mletá červená paprika a ešte 2OO-25O ml vývaru (alebo zaliaty bujón)

POSTUP PŘÍPRAVY

Ahojte dievčence pripájam sa aj ja s receptíkom na špargľu...Takže hor sa na postup....

Základ je špargaľa,ktorú treba ošúpať napríklad najlepšia na to je škrabka.Ak ju nechcete dusiť ako ja tak diétne tak ju dajte variť v slanej vode s lyžičkou masla napríklad ja to tak robím...-))))
Nakrájame si mäsko (ľubovoľné),cibuľku,cesnak,hríby....
Mrkvu,špargľu a brokoličku si udusíme na pare....
Cibuľu ,cesnak a mäsko orestujeme....
pridáme korenia....
Podlejeme vývarom ...
a varíme a varíme a varíme kým mäsko nezmäkne...ak Vám nestačí šťavička tak podlejte kľudne mäsko ....
pridáme uvarenú ryžu.....
potom pridáme zeleninku a premiešame...a môžeme podávať...
Desiaty a zároveň aj záverečný bod..... hotovo .....dobrú chuť....:-))))))