Lepsie gastanky ako robi ktokolvek z rodiny :)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

gastany - mnozstvo podla vasich chuti a mnozstva maskrtiacich ludi :)

POSTUP PŘÍPRAVY

Je velmi jednoduchy. V obrazkoch najdete uplne vsetko.

Gastany preberte od tych, co su navrtane cervickami, ci inymi tvorcekmi, a vhodte do hrnca s vodou. Varte cca 25 min. Pocitajte s tym, ze voda bude skaredej tmavej farby.
Po uvareni gastany zlejte, a vhodte na plech, na ktorom ich budete piect. Pretoze ste ich predvarili, nebudu take tvrde, ako ich mavaju u nas, ci ked ich kupujete nahodou pri nejakom obchode, kde ich len narezu a pecu. Budu stavnatejsie a velmi mnam. Za horuca ich narezte.
Ako som povedala, gastany treba narezat. Foto sa mi moc nepodarilo, kazdopadne, treba ich narezat aspon krizom. Nie malym, ale takym akurat.
Gastanky mate pekne narezane, ako ja, a mozte ich este teplucke hodit do rury. Ak vychladli, nevadi.
Nepecte dlho, iba kym sa gastankom nepootvaraju papulky. Hotovo. Ja toto robim, ked uz maly ide spat, a my s muzom sadame k nejakemu fajn filmu. Proste na chladne vecery nie je nic lepsie, ako teplucke, mnamkove gastanky. Vyskusajte. A dajte ochutnat aj svokre, ak je u vas na navsteve, uvidite, ze budu chutit, a nebude vediet, ako ste ich urobili lepsie ako ona :). Dobru chut.
P.S., ja ich servirujem v miskach, aby chladli pomalsie, ked sa k sebe tak tulia, a ked si misky ponesiete k telke, vezmite este jednu, na gastanove supky :)