Mäso na cibuli – šašlík



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1 kg bravčového mäsa najlepšie krkovička, 4 veľké cibule, 1 štamprlík octu a 1 štamprlík oleja, soľ, korenie, vegeta

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso nakrájame na väčšie kocky asi 4x4 cm, cibuľu na kolieska. V miske zmiešame ocot, olej soľ, korenie, vegetu a cibuľu. Pridáme mäso a necháme marinovať 24 hodín. Potom upečieme buď ako šašlík na grile alebo v rúre. Podávame s chlebom alebo zemiakmi a šalátom

v miske zmiešame olej, ocot trošku soli, čierneho korenia a 1/2 čl vegety
pridáme cibuľu
mäso a dáme na 24 hodín do chladničky
po 24 hodinách dáme piecť (možeme aj na grile ja som dala do rúry)
po asi 45 minútach je to upečené
hotovo