Jašterská špecialita alias Jašterica :p



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

40dkg bravčového stehna, 1/2 ČL grilovacieho korenia, 1/2 ČL rasce drvenej, 1/2 vegety, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1 ČL sladkej mletej papriky, 1 mokka lyžička štipľavej papriky, 1 PL obyčajnej horčice, 1 ČL soli, 1 dcl oleja, 4 väčšie uhorky, 1 dcl zaváraninovej šťavy z uhoriek

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko si pokrájame na pásiky, vložíme do misky a pridáme všetky prísady, OKREM uhoriek a šťavy.
Všetko dobre premiešame a vložíme do chladničky aspoň na 5 hodín ( ja mäsko marinujem 12 hodín je mäkšie).
Mäsko vytiahneme z chladničky a dáme do hlbšej palacinkárne ( dobrý je wok). Mäsko smažíme do zmäknutia, krásne nám pustí šťavičku. Uhorky postrúhame na väčšom struháku a spolu so zaváraninovou šťavou pridáme k mäsku.
Povaríme ešte takých 5 minutiek a odstavíme. Podávame s čerstvým chlebíkom, alebo kto má čo rád. :))

TYP : ak má niekto rád viac omáčkové jedlá môže si pridať vody podľa gusta :) Potom je však nutné dochutiť.

mäsko s koreninami
dobre premiešané :)
a takto sa nám to blázni vo woku :))