Tanier s bravčovým bôčkom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčový bôčik volské oko uhorka pór /podľa chuti/ kečup chlieb chren olej korenie čierne mleté

POSTUP PŘÍPRAVY

Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ...

Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholík syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie.