Nepečená torta a la krémeš



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

korpus, hrnček zalievanej zrnkovej kávy, jahodový kompót Plnka: 2 Zlaté klasy, 8 dcl mlieka, 4 vanilkové cukry, 4 PL kryšt. cukru, 2 šľahačkové smotany, 4 PL prášk. cukru, 2 Smeta-fixy, 30 g želatíny

POSTUP PŘÍPRAVY

Korpus vložíme do tortovej formy a pooblievame vychladnutou kávou. Navrch vylejeme plnku a vložíme na niekoľko hodín do chladničky stuhnúť.

Plnka:
V 8 dcl mlieka si uvaríme 2 Zlaté klasy spolu so 4 vanilkovými cukrami a 4 PL kryšt. cukru.
Vyšľaháme šľahačku so Smeta-fixom a 4 PL prášk. cukru.
Keď Zlatý klas vychladne, primiešame do neho šľahačku.
Želatínu vysypeme do 0,5 dcl vody a necháme 10 minút nabobtnať. Potom ju rozpustíme na sporáku ale nevaríme. Primiešame do krému. Rovnako primiešame aj nakrájané jahody.