BIELY RASCOVÝ CHLIEB - ZÁKLADNÝ

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

300ml vody 500g hladkej múky 2 lyžičky soli 1 lyžička rasce 1 lyžička sušeného droždia

POSTUP PŘÍPRAVY

Ingrediencie dáme do pekárne. Najprv dáme vodu a potom múku. Do jedného rohu dáme soľ, do druhého rohu dáme rascu. Do stredu urobíme jamku a dáme lyžičku sušeného droždia. Jamku zasypeme.
Pekáreň zatvoríme a nastavíme program pečenia Basic.
Chlebík je určený na 950g, kôrku chleba si určíme podľa vlastnej chuti.
Keď nám pekáreň počas pečenia zapípa, môžeme popridávať ľubovoľné semienka.

Recept je úplne jednoduchý a je výborný pre gazdinky, ktoré sa začínajú zoznamovať s domácou pekárňou.

Prajem príjemné pečenie, experimentovanie a hlavne DOBRÚ CHUŤ