Perfektné rybky, hotové za minútku....foto pridám neskôr....vyskúšajte

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1/2 kg ryby (ja používam pangasa), cca 10dkg hrubá múka /podľa toho koľko rybiek), 1čl soli, trošku MČK, 1PL podravka, 1PL mletá červená paprika (ja mám rada viac papriky, ale kľudne môže byť aj menej), trošku mletej rasce Príloha: zemiaky

POSTUP PŘÍPRAVY

Neviem či tento recept tu už je ale u nás patrí medzi najobľúbenejšie.

Rybky si po odmrazení trochu postláčame, aby sme sa zbavili vody.

Zmiešame hrubú múku so všetkými prísadami, a rybky poobaľujeme z jednej aj druhej strany a dáme na panvicu s rozohriatym olejom,

Keď uvidíme že už má rybka chrumkavú kôrku vyberieme a poobaľujeme v kuchynských utierkach (nebude taká mastná).

Podávame s zemiakovou kašou (nám to chutí najviac) a cvikla k tomu je fantastická príloha (taká aká sa robí na veľkú noc) a už len .................................ham:))))