POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Potrebujeme Hermelín alebo Encián, ja som robila z 2 ks, olivový olej, cesnak- 4 strúčiky, bobkový list- 2 ks, provensálske korenie, korenie (štyroch farieb alebo biele, môže byť kľudne aj čierne), soľ, chilli paprička (nemusí byť)
POSTUP PŘÍPRAVY
veeeľmi jednoduchý
Hermelín nakrájame na osminky- trojuholníčky, vložíme do uzatvárateľnej nádobky... |
pridáme bobkový list, soľ, korenie, provensálske korenie, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku... |
a zalejeme olivovým olejom... nádobku poriadne zatvoríme, uložíme na najskrytejšie miesto v chladničke :))) aby nás to nelákalo...čím dlhšie odpočíva, tým je chutnejší...u nás sa ale "koštuje" už po dvoch dňoch :) výborne sa hodí k vínku... |