Výborný bravčový guláš



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 cibule, 800 g bravčového masa (podla chuti), 4 vačšie zemiaky, 4 čl gulášovej papriky, 1 čl pálivej papriky, sladká paprika, 3-4 gulášové šťavy v kocke, 2-3 papriky, trochu rajčinového pyré alebo čerstvých rajčín bez šupky a jadierok, pol balíčku majoránky, 4 strúčiky cesnaku, vegeta, soľ, solamyl.

POSTUP PŘÍPRAVY

Cibule nakrájané nadrobno si orestujeme na oleji, pridáme maso nakrájané na kocky a opražíme. Potom pridáme všetky druhy mletých paprík a zalejeme asi 3 litre vody. Prídáme gulášové kocky, a polovicu nakrájaných zemiakov, ktoré nám guláš trochu zahustia. Necháme variť až kým maso nezmakne. Potom pridáme ostatné zemiaky, papriky a rajčiny. Dochutíme cesnakom, majoránkou a vegetou a povaríme až kým zemiaky nezmaknú. Nakoniec ak je guláš stále riedky, možme zahustiť solamylom.