Viera K. (bagabaga)

ID 188989 IČ 44114559
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava
-16%

zvýhodnená sada do školy - 15 %

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Sada do školy dievčenská obsahuje:

- 1x Eko vrecko Boc´N Roll Passion
- 1x Fľaša EQUA Tasty, 600 ml
- 1x Nákupná taška Envirosax Flower Power

Eko vrecko Boc´N Roll Passion

Ekologický a znovu použiteľný obal na sendviče a občerstvenie. Navrhnutý na nosenie občerstvenia - sendvičov, bagiet, ovocia a keksov. Je skvelý do školy, do práce, na vychádzky a výlety.

Je alternatívou jednorazových obalov - servítok, plastových a papierových sáčkov, alumíniových fólií. Šetrí naše životné prostredie aj vaše peniaze. Prispôsobí sa rôznym tvarom a veľkostiam občerstvenia. Udržiava jedlo čerstvé. Poskytuje čistý povrch pre jedenie kdekoľvek ste. Chráni jedlo bez použitia plastovej alebo hliníkovej fólie. Zmestí sa do vrecka.

Pomáha propagovať kultúru opakovaného používania, úspory a zdravý a ekologický životný štýl. Začnite už v detskom veku a zabaľte desiatu vášmu školáčikovi do vrecúška Boc´N Roll

Rozmery: Zložený: 18 x 12.5 cm / Rozložený: 49.5 x 29.5 cm


Fľaša EQUA Tasty, 600 ml

Aj vy preferujete zdravý životný štýl a doma Vám ešte chýba zdravá fľaša?

Máme pre Vás riešenie! Zdravá fľaša EQUA je tu práve pre Vás. Štýlový dizajn a jej praktické vlastnosti z nej robia Vášho nového spoločníka do práce, na šport, do školy a škôlky, na cesty, skrátka na každý deň.

Fľaša s objemom 600 ml je vyrobená zo špeciálneho materiálu Tritan, ktorý odoláva teplotám až do 100 stupňov Celzia, takže je vhodná tak na teplé nápoje (káva, čaj) ako aj studené (voda, džús).

Zdravá fľaša EQUA je vyrobená z organických materiálov a neobsahuje žiadne škodlivé látky ako napríklad BPA, ktoré sa nachádza v niektorých plastoch. Údržba je veľmi jednoduchá, môžete ju umývať ručne, ale aj v umývačke riadu.

Rozmery: výška 21 cm, priemer 7 cm

Obje
  • Značka: EQUA
  • Poštovné a balné: 1,5 EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 21,96 EUR
Pôvodná cena: 25,94 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky